Идеи за десертни кремове със сладкарска сметанаИдеи за десертни кремове със сладкарска сметана
20 Април
Rosi Stoyanova
Сметаната има широко присъствие в сладкарските изделия. Вижте как да си направите няколко бързи и лесни десерти, приготвени на сметанова основа....
Сладкарски тайниСладкарски тайни
07 Септ.
2
Жана Г.
Теглете към центъра с показалеца, като натискате по посока от центъра на тавата с палеца на лявата си ръка, за да получите V-образна форма. Повторете по целия ръб на сладкиша....
Сладкарски бои и оцветителиСладкарски бои и оцветители
05 Февр.
2
Жана Г.
Бялата сладкарска боя се постига с използване на сметана и пудра захар....
Сладкарско рулоСладкарско руло
09 Март
Efrosia
Разделете жълтъците от белтъците и разбийте белтъците с щипка сол на пухкав сняг, като прибавите и половината от захарта. Жълтъците разбийте с останалата захар и ванилията....
Сладкарски яйчен кремСладкарски яйчен крем
04 Януари
14
Rosi Trifonova
Правете завъртяни движения с телта на осмица и бъркайте, докато се сгъсти. Малко, след като сладкарският крем заври, трябва да е готов. Използвайте за различни сладкарски изделия - за пълнеж на понички, за торти и т.н....
Италиански сладкарски МеренгИталиански сладкарски Меренг
13 Февр.
marcheva14
Работи се само миксер. В купата на миксера се изсипват белтъците. Оставят се близо до котлона. В тенджерка се изсипва водата и се прибавя захарта, поставя се на силно умерен котлон. Разбърква се, докато захарта се разтопи...
Сладкарски шоколадов кремСладкарски шоколадов кремГотовият сладкарски шоколадов крем може да се поднесе охладен в купички или да се използва като добавка за различни сладкиши и торти....
Класически сладкарски кремКласически сладкарски крем
18 Август
1
Fat Berta
Така приготвения класически сладкарски крема е подходящ за торти и украси....
Може ли готварска сметана да се ползва като сладкарска?Може ли готварска сметана да се ползва като сладкарска?Тъй като не е подсладена предварително, тя може да се влага в различни солени ястия, но ако в момента нямате сладкарска сметана, може спокойно да използвате и тази за готвене. Задължително обаче я подсладете....
Как се използва сладкарски пош?Как се използва сладкарски пош?Така удобно ще можете да напълните в него желания крем и няма да се изцапате целите, докато го правите. Не се препоръчва да го препълвате, тъй като така най-малкото няма да ви е удобно да го използвате....
Сладурски хлебчетаСладурски хлебчетаСлед като е готово тестото го разделяме на равни части (оставяме и две малки късчета, едното ще оцветим с лилава, другото със синя боя)....
Десет правила на дълголетникаДесет правила на дълголетника
31 Август
Admin
Правило номер девет: Спрете алкохола и цигарите. Няма човек, който да не знае колко негативи носят те за здравето на човек. Правило номер десет: Спортувайте редовно....
Нискокалорични десертиНискокалорични десерти
26 Март
1
Нина Норд
Десертът е завършекът на един наистина вкусен обяд или вечеря. Повечето десерти обаче съдържат прекалено много калории и вредят на елегантния силует....
Седемте най-добри сладкарски крема за тортиСедемте най-добри сладкарски крема за тортиТе са подходящи не само за торти, но и за други десерти – фунийки, еклери, сладкиши, понички и всички десерти, които се нуждаят от крем....
Основен сладкарски крем Патисери (Patisserie)Основен сладкарски крем Патисери (Patisserie)
14 Януари
marcheva14
Крем Патисери е основен сладкарски крем, подходящ за пълнежи на торти, еклери, сладкиши, които изискват да имат подходящ крем. Може да се поднесе и самостоятелно, като се сервира в купички/чаши....