Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гевречета със сусам или макПоръсват се със сусам или мак.
Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 мин.
Гевречетата със сусам или мак са много вкусни....
15 Дек.
Гранитогрес или плочки да избераКак да изберем правилните плочки за жилището си, ще разгледаме по-долу.
Керамични плочки
Плочките могат да бъдат разделени на два основни вида - фаянс и теракот....
18 Ноем.
Маслен радиатор или конвекторна печка да избераОтоплението е съществен фактор, който е особено важен през зимните месеци. При избора на правилната отоплителна система, съществуват няколко значими аспекта, които следва да се обмислят.
Важно е да се обърне внимание...
08 Ноем.
Цаца или сьомга да изберем?Наистина ли е така и коя от двете риби да изберем.
Цацата е дребна морска риба от семейство селдови, която се среща в Балтийско, Северно, Средиземно и Черно море....
28 Януари
Мека или твърда четка за зъби да избераВ морето от четки за зъби, които ни се предлагат на пазара, понякога е трудно да изберем точния за нас продукт....
24 Окт.
Куче или котка да избера за домашен любимецАко сте отявлен зоолюбител, то вероятно ви е безкрайно трудно да изберете между куче и котка за домашен любимец. Прекрасно би било, ако дадете шанса и на двата типа животни, но в случай че условията не ви го позволяват, решението...
21 Май
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Ципура, лаврак или пъстърва да изберем?Когато обаче стане въпрос за избор на риба, започваме да се чудим коя точно да изберем.
Критериите могат да бъдат много, но обикновено най-важна е цената на рибата и нейната големина....
07 Март
Телешка или свинска кайма да изберем?В крайна сметка какво да изберем. Експертите препоръчват да се придържаме към класическата българска рецепта – смес от двата вида месо в познатото съотношение. Има обаче едно условие....
27 Юли
Стенен или подов климатик да изберем?Когато става въпрос за избор между стенен климатик и подов климатик, трябва да имате предвид няколко ключови фактора. И двата варианта имат своите плюсове и минуси и решението в крайна сметка се свежда до вашите специфични...
27 Март
Солен или захарен ексфолиант да изберем?Ексфолирането е естествен процес. Кожата ви „знае“ да отделя мъртви кожни клетки на всеки 30 дни. Но това не означава, че не можем да подпомогнем процеса.
Има два вида ексфолиране: Химическото ексфолиране е процес, при...
29 Август
Естествен или ламиниран паркет да изберем?Видът на подовата настилка е важен елемент от интериора на всеки дом, който има както практична, така и естетическа страна. Затова е важно какъв избор ще направим, за да решим успешно тези задачи. Най-подходящото подово...
16 Януари
Сапун или антибактериален гел да изберем?И кой от двата препарата за изберем в нашата лична хигиена, ще разгледаме в следните редове....
05 Март
Брекети или алайнери: какво да изберем?Изборът за един или друг може да се направи, като се вземат предвид следните фактори:
Кога да изберем брекети?...
18 Дек.
Брауни с белен боб и кокосово-фъстъчен кремПриятен апетит с това брауни с белен боб и кокосово-фъстъчен крем!...
08 Окт.
Към кои печива да добавяме сусам?Ето кои обаче са печивата, към които трябва да добавите сусам:
Геврек
Печеният геврек е просто незавършен без малко поръсен сусам....
26 Юни
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да сварим лесно кестениВече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
06 Август
Палео или кето диета: коя да изберем?Сред новите диетични тенденции, кето диетата и палео диетата са едни от най-нашумелите в наши дни. Може би се питате кой е по-подходящият вариат за вас, за да отслабнете и да влезете в добра форма. Това зависи от няколко...
05 Юни