Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашната торта на бабаДомашната торта на баба
09 Окт.
Готовата торта оставете в хладилник за осем часа....
Домашната торта на баба с много кремДомашната торта на баба с много крем
30 Април
Домашната торта на баба с много крем е готова да бъде поднесена!...
Домашната торта от детствотоДомашната торта от детството
07 Дек.
Домашната торта от детството е много вкусна....
Тайните на вкусната шоколадова тортаТайните на вкусната шоколадова торта
17 Дек.
Ето тайните на вкусната шоколадова торта: Използвайте висококачествено какао Шоколадовата торта е любима заради дълбокия й, богат вкус....
Тайните на вкусната домашната каймаТайните на вкусната домашната кайма
14 Февр.
Но да си приготвим сами вкусна домашна кайма, също си трябва майсторлък....
Домашната трахана на бабаДомашната трахана на баба
24 Юли
2
Някои използват и блендер за целта, но аз на ръка правя това, стривайки между пръстите си и пак става. Съхраняваме домашната трахана на баба в буркани с капак и така може да издържа цяла година....
Домашната юфка на бабаДомашната юфка на баба
08 Септ.
След това го преместваме на плота и го доомесваме. Това тесто, а именно за юфката, трябва да бъде по-твърдо от това за хляб. Когато е готово го правим на късове с големина на яйце....
Домашната пица на мамаДомашната пица на мама
21 Юли
Сложете да се пече за 5 минути в загряна на 220 градуса фурна. Извадете и отгоре подредете нарязан на полумесеци лук, царевица, нарязан на тънко колбас (шунка, бекон, салам)....
Домашната мента на бай ДанчоДомашната мента на бай Данчо
22 Ноем.
3
По желание оцветете с безвредна боя, до постигане на желания цвят на ликьора. Домашната мента на бай Данчо е готова....
Вкусните тайни на оризаВкусните тайни на ориза
01 Февр.
Ето няколко вкусни тайни на ориза: 1. Тайна: Как да направим ориз, който не се слепва? За ориз, който не лепне, трябва преди това да го измиете много добре. Тайната е да го измиете в студена вода поне 5 пъти....
Вкусните тайни на грахаВкусните тайни на граха
30 Август
1
Като източник на ценни белтъчини грахът е напълно подходящ да замени месото, а освен това много по-добре от месото се усвоява от организма. Грахът е полезен за хора, които водят активен начин на живот – той помага...
Идеи за бърза декорация на домашната тортаИдеи за бърза декорация на домашната торта
17 Март
Използвайте сладкото от домашните запаси Домашните сладка са много подходящи за украса на торта, но би трябвало да ви е ясно, че не можете просто да ги изсипете върху тортата....
Вкусните тайни на червеното цвеклоВкусните тайни на червеното цвекло
25 Януари
Затова ви предлагаме да ви разкрием няколко вкусни тайни на червеното цвекло: Червеното цвекло съдържа антоцианин. Това е веществото, благодарение на което всъщност цвеклото има своя характерен червен цвят....
Вкусните тайни на прясното зелеВкусните тайни на прясното зеле
21 Дек.
Затова вижте вкусните тайни на прясното зеле и му се наслаждавайте при всеки удобен случай!...
Вкусните тайни на киселото зелеВкусните тайни на киселото зеле
17 Дек.
Една от тайните на киселото зеле са неговите безспорни полезни качества. То съдържа много витамини, сред които витамин А, В, С и К....
Вкусните тайни на българските пърленкиВкусните тайни на българските пърленки
16 Дек.
Ето вкусните тайни на българските пърленки! Какво всъщност представлява пърленката? Това е хляб, който се прави под формата на тънка питка. Изглежда като пица....
Вкусните тайни на домашния кремВкусните тайни на домашния крем
16 Дек.
Ето няколко тайни! Яйцата Много важно нещо е, когато правите домашен крем, е да имате пресни яйца. Още по-добре би било да са домашни, от отглеждани сред природата кокошки....
Вкусните тайни на пилешката супаВкусните тайни на пилешката супа
13 Дек.
Ето няколко вкусни тайни на пилешката супа, които може да приложите в приготвянето й и да блеснете в кухнята!...
Вкусните тайни на шкембе чорбатаВкусните тайни на шкембе чорбата
08 Дек.
1
Това е първата и най-важната тайна за вкусното шкембе. Така сосът ще стане бистър, чист и много приятен. За целта трябва да оставите шкембето да се изкисне известно време във вода....
Вкусните тайни на печените кюфтетаВкусните тайни на печените кюфтета
07 Дек.
Ето вкусните тайни на печените кюфтета! Една от тайните за печени кюфтета е тяхното добро омесване. Трябва да се месят продължително време. Не бива да претупвате този процес с няколко бързи движения....
Десет тайни на великолепния блат за тортаДесет тайни на великолепния блат за торта
02 Юли
Това се отразява на пищността на домашната торта. Поставете тестото в намазнена форма и в предварително загрятата фурна. Печете блата, около 30-35 минути. 8....
Вкусните бухти на бабаВкусните бухти на баба
20 Окт.
2
От готовото тесто се оформят бухтички и се пускат да се изпържат до златисто на маслена баня....
Вкусните пърленки на дядоВкусните пърленки на дядо
04 Април
Вкусните пърленки на дядо са страхотни....
Вкусните катми на бабаВкусните катми на баба
04 Януари
2
За солена плънка на вкусните катми на баба поръсвате с настъргани сирене или кашкавал и навивате на рулце. За сладка плънка мажете с любимо сладко, мед или просто поръсвате със захар и навивате на рулце....
Вкусните мекици на бабаВкусните мекици на баба
10 Дек.
Вкусните мекици на баба са готови....