Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусните тайни на печените кюфтетаВкусните тайни на печените кюфтета
07 Дек.
Ето вкусните тайни на печените кюфтета! Една от тайните за печени кюфтета е тяхното добро омесване. Трябва да се месят продължително време. Не бива да претупвате този процес с няколко бързи движения....
Вкусните тайни на оризаВкусните тайни на ориза
01 Февр.
Ето няколко вкусни тайни на ориза: 1. Тайна: Как да направим ориз, който не се слепва? За ориз, който не лепне, трябва преди това да го измиете много добре. Тайната е да го измиете в студена вода поне 5 пъти....
Вкусните тайни на грахаВкусните тайни на граха
30 Август
1
Като източник на ценни белтъчини грахът е напълно подходящ да замени месото, а освен това много по-добре от месото се усвоява от организма. Грахът е полезен за хора, които водят активен начин на живот – той помага...
Вкусните тайни на червеното цвеклоВкусните тайни на червеното цвекло
25 Януари
Затова ви предлагаме да ви разкрием няколко вкусни тайни на червеното цвекло: Червеното цвекло съдържа антоцианин. Това е веществото, благодарение на което всъщност цвеклото има своя характерен червен цвят....
Вкусните тайни на домашната тортаВкусните тайни на домашната торта
13 Януари
Предлагаме ви няколко вкусни тайни на домашната торта и как да я приготвите....
Вкусните тайни на прясното зелеВкусните тайни на прясното зеле
21 Дек.
Затова вижте вкусните тайни на прясното зеле и му се наслаждавайте при всеки удобен случай!...
Вкусните тайни на киселото зелеВкусните тайни на киселото зеле
17 Дек.
Една от тайните на киселото зеле са неговите безспорни полезни качества. То съдържа много витамини, сред които витамин А, В, С и К....
Вкусните тайни на българските пърленкиВкусните тайни на българските пърленки
16 Дек.
Ето вкусните тайни на българските пърленки! Какво всъщност представлява пърленката? Това е хляб, който се прави под формата на тънка питка. Изглежда като пица....
Вкусните тайни на домашния кремВкусните тайни на домашния крем
16 Дек.
Ето няколко тайни! Яйцата Много важно нещо е, когато правите домашен крем, е да имате пресни яйца. Още по-добре би било да са домашни, от отглеждани сред природата кокошки....
Вкусните тайни на пилешката супаВкусните тайни на пилешката супа
13 Дек.
Ето няколко вкусни тайни на пилешката супа, които може да приложите в приготвянето й и да блеснете в кухнята!...
Вкусните тайни на шкембе чорбатаВкусните тайни на шкембе чорбата
08 Дек.
1
Това е първата и най-важната тайна за вкусното шкембе. Така сосът ще стане бистър, чист и много приятен. За целта трябва да оставите шкембето да се изкисне известно време във вода....
Най-вкусните кюфтенца със сосНай-вкусните кюфтенца със сос
15 Юни
Когато водата кипне, посолете и сложете запържените лук и морков и пуснете едно по едно кюфтетата....
Вкусните кифлички на бабаВкусните кифлички на баба
18 Март
След това се разделя на 7 или 8 топки тесто. Всяка топка тесто се разточва на кръг и се реже на триъгълници. В широкия край се слага по малко от шипковия мармалад и се навиват на кифлички....
Вкусните мекици на бабаВкусните мекици на баба
10 Дек.
Вкусните мекици на баба са готови....
Вкусните банички на бабаВкусните банички на баба
17 Окт.
Разделя се на 4 топки. Всяка се точи на лист. Разтопява се останалото масло и се маже целия лист. Навива се на руло и се реже на ленти около 4 см. Разточва се всяко парче на квадратче и се слага сирене с яйце....
Вкусните понички на бабаВкусните понички на баба
16 Май
Вкусните понички на баба са готови....
Вкусните пърленки на дядоВкусните пърленки на дядо
04 Април
Вкусните пърленки на дядо са страхотни....
Вкусните катми на бабаВкусните катми на баба
04 Януари
2
За солена плънка на вкусните катми на баба поръсвате с настъргани сирене или кашкавал и навивате на рулце. За сладка плънка мажете с любимо сладко, мед или просто поръсвате със захар и навивате на рулце....
Вкусните бухти на бабаВкусните бухти на баба
20 Окт.
2
От готовото тесто се оформят бухтички и се пускат да се изпържат до златисто на маслена баня....
Вкусните меденки на бабаВкусните меденки на баба
13 Дек.
Съхранявайте готовите меденки в кутия, като имайте предвид, че с всеки изминал ден стават все по-вкусни. Вкусните меденки на баба...
Вкусните тайни на пилето с оризВкусните тайни на пилето с ориз
12 Дек.
Ето вкусните тайни на пилето с ориз! Повечко мазнина За да стане вкусно и хубаво, то трябва да сложите повече мазнина, категорични са добрите кулинари. Най-добре е да сложите масло особено ако имате домашно масло....
Вкусните тайни на любимите макарони на фурнаВкусните тайни на любимите макарони на фурна
27 Август
Трябва да се съхраняват на сухо и проветриво място, далече от подправките, които ще променят аромата и вкусовите им качества. Второто правило засяга сваряването на изделието....
Най-вкусните кюфтета с бял сосНай-вкусните кюфтета с бял сос
23 Септ.
Върнете сместа обратно в тенджерата и оставете още около 10 минути на котлона тези кюфтенца със сос. По желание при поднасяне ги поръсете със ситно нарязан копър. Насладете се на най-вкусните кюфтета с бял сос....
Най-вкусните кюфтета в доматен сосНай-вкусните кюфтета в доматен сос
17 Май
Ако се наложи, доливайте вода в процеса на готвене. Накрая добавете захарта и наситнения магданоз. Най-вкусните кюфтета в доматен сос са готови....
Най-вкусните кюфтета с бял сосНай-вкусните кюфтета с бял сос
28 Ноем.
Върнете соса в тенджерата и оставете кюфтетата със сос още 10 минути. Най-вкусните кюфтета с бял сос са готови!...