Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се правят домашни тортелиниВ следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
27 Юли
Чеснови суджуциГотовите суджуци могат да се съхраняват до няколко дни в хладилник или да се увиснат на хладно и проветриво място за сушене....
01 Май
Домашни суджуциПървите 2-3 дни луканките се присплескват леко.
Суджуците се оставят да съхнат на проветриво място....
17 Януари
3
Домашните телешки бургериПитките за бургер се разрязват на две и се запичат за няколко секунди в сгорещения тиган, за да може да се захаросат и да ни дарят онзи невероятен вкус и аромат, който очакваме....
30 Окт.
Домашните кифлички на РумиВ единия край на лентата се правят три разреза с нож, които да не започват от самия край, а 1 см навътре. Разрезите трябва да са 1/3 от дължината на лентата....
14 Май
Домашните банички на бабаПокриваме го с второто парче и правим същото и накрая покриваме с третото.
Прегъваме по желание или го оставяме на правоъгълник. Това се повтаря с всички топчета....
18 Юни
Най-вкусните телешки суджуциНай-вкусните телешки суджуци са и най-вкусното мезе, което можете да опитате!...
30 Ноем.
Свински суджуци с чесънМесото се скълцва ситно със сатър или се смила. Добавете ситно нарязаната сланина със селитрата и подправките. Долива се от водата и сместа се омесва много добре. Оставете сместа да престои за 1 нощ....
12 Февр.
Ризото Миланезе, както го правят италианцитеЗапочваме да добавяме горещия бульон на части, сипваме един черпак, бъркаме, докато се поеме от ориза в нашето апетитно ризото.
След това идва още 1 черпак и това се повтаря, докато се свари оризът....
25 Февр.
Домашни суджуци с червено виноНепременно опитайте тези домашни суджуци с червено вино...Сгряващата напитка за тях е ясна....
14 Дек.
Домашни суджуци с балканска чубрицаНакачете суджуците на проветриво място, като периодично ги размачквате.
Домашните суджуци с балканска чубрица са готови....
23 Окт.
2
Притча за майсторлъкаПравя абсолютно същите движения като теб, но накрая резултатът никога не удовлетворява клиентите?
- Много просто, момчето ми!...
16 Март
Как се правят домашни хрупкави картофиПочти всички обичаме пържени картофи, особено френски пържени – фри - хрупкави отвън и меки вътре, пресни, горещи и с кетчуп.
Има няколко основни начина за нарязване на картофите за пържене. Но основният принцип е да...
20 Юни
Домашните шницели на мама от каймаОформяме си шницели, които разплескваме с ръце, за да се получи нужната ни дебелина, овалваме ги в брашно.
Пържим от двете страни.
Домашните шницели на мама от кайма са готови....
15 Ноем.
Колко точно сол си искат домашните суджуци, луканки и кюфтетаТова важи особено при приготвянето на кулинарни изделия от кайма, каквито са кюфтетата, кебапчетата, суджуците, надениците и др....
19 Дек.
Еленският бут - традиция и майсторлъкИнтересно е, че той се прави само там, защото става най-вкусен....
03 Ноем.
1
Как се прави домашен суджук и луканкаНищо не може да се сравнява с домашната луканка или домашният суджук....
29 Януари
7
Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месоЩе дам пример и рецепта за свински суджук с чубрица и свински суджук с чесън.
Свински суджуци с чубрица
Приготвят се от накълцано с брадвичка 5 кг крехко и тлъстичко месо. Посолява се със 110 г сол....
02 Юни
Три идеи как да си направим невероятни домашни суджуциЕто защо тук Ви предлагаме 3 идеи как да си направите домашни суджуци:
Обикновени суджуци
Необходими продукти: 4 кг свинско месо, 1 кг сланина, 10 г селитра, 125 г сол, сол, черен и червен пипер на вкус, по желание...
12 Март
1
Така се осолява сланинаПо този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
02 Март
3
Топящ се паниран кашкавалТопящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
05 Май
Салата Преливащи се цветовеСварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
28 Януари