Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мислите си, че знаете всичко за холестерола? Помислете пак!Мислите си, че знаете всичко за холестерола? Помислете пак!
11 Юли
Холестеролът е модифициран стероид, който се биосинтезира от всички животински клетки и е основен структурен компонент за всички бозайнци....
Купувате полезни храни? Помислете пак!Купувате полезни храни? Помислете пак!
07 Юли
Помислете добре, преди отново да тръгнете на пазар!...
Мислите, че знаете каква е формата на очите ви? Помислете пакМислите, че знаете каква е формата на очите ви? Помислете пак
02 Май
Когато се гримираме, е много важно да знаем точната форма на очите си, за да ги направим още по-привлекателни. Отговорете на въпросите и разберете в каква форма са вашите очи. 1. Имате ли гънка на клепача?...
Мислите си, че готвите правилно? Помислете пак!Мислите си, че готвите правилно? Помислете пак!
01 Март
- Бланширането на плодовете и зеленчуците намалява хранителните вещества и витамините им; - Зеленчуците и плодовете се варят в течност или на пара, пекат се, задушават се и др....
Тесто за всичкоТесто за всичко
10 Септ.
1
Направете си закваската, като в купа налеете топлото прясно мляко, добавете захарта и 2-3 с.л. брашно, разбъркайте и оставете настрани да се надигне. Загасете содата в оцета и я поставете в киселото мляко, разбъркайте...
Сос за всичкоСос за всичко
20 Ноем.
6
Сосът за всичко е много сполучлив....
Салата Всичко в чиниятаСалата Всичко в чинията
15 Май
Салатата Всичко в чинията е много вкусна....
Мусака всичко в 1Мусака всичко в 1
04 Юни
Предварително се нарязват всички зеленчуци на кубчета, след което всичко се слага в намазнена тава, както следва: първо се размива каймата с малко хладка вода, след това нарязаните картофи и останалите зеленчуци и подправки...
Торта Всичко в едноТорта Всичко в едно
27 Август
Пуснете фурната да се загрее до 180 градуса и пригответе 2 кръгли форми с диаметър около 18-20 сатнитметра. В дълбока купа сипете продуктите за блатовете и разбивайте до получаването на гладка, еднородна смес, като разбиете...
Гери-Никол пак скандализира всичкиГери-Никол пак скандализира всички
16 Окт.
Идолката на родните тийнейджъри сподели в социалните мрежи кадри от своя фитнес тренировка и остави всички безмълвни....
Коктейл Това ли е всичко?Коктейл Това ли е всичко?
30 Окт.
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Млечен чеснов сос за всичкоМлечен чеснов сос за всичко
24 Май
Оставяме в хладилника да се охлади, преди да го консумираме млечния чеснов сос за всичко....
Гювечета от всичко по малкоГювечета от всичко по малко
19 Февр.
Сложете гювечетата от всичко по малко в студена фурна, похлупете ги с капачетата и включете фурната на 220 °C. След 40 минути ги извадете от фурната и счупете по едно яйце....
Таурин: Всичко, което трябва да знаетеТаурин: Всичко, което трябва да знаете
11 Януари
Тауринът е важна аминокиселина, открита в тялото. Той е особено концентриран в мозъка, очите, сърцето и мускулите. За разлика от повечето други аминокиселини, тя не се използва за изграждане на протеини в тялото....
Лифтинг - всичко, което трябва да знаетеЛифтинг - всичко, което трябва да знаете
15 Януари
Трайни увреждания настъпват рядко, но трябва всичко да се вземе предвид, когато се планира лифтинг. Ефект от лифтинга Това е също резултат на индивидуалните промени на кожата....
Микроби - всичко, което трябва да знаетеМикроби - всичко, което трябва да знаете
04 Януари
За такива се смятат всички микроорганизми, чиито размер е по-малък от 100 µm. Това са вируси, бактерии, дрожди, плесени и първаци. Науката, която се занимава с тяхното изучаване, се нарича микробиология....
Зороастризъм – всичко, което трябва да знаетеЗороастризъм – всичко, което трябва да знаете
31 Окт.
По-голямата част от онова, което знаем за Зороастър, идва от Авеста – колекция от зороастрийски религиозни писания. Не е ясно кога е живял пророкът....
Лесно тесто с мая за всичкоЛесно тесто с мая за всичко
25 Април
2
С това лесно тесто с мая за всичко можете да си направите кифлички, пици, питки и мекици....
Подлютена веган разядка Всичко по 2Подлютена веган разядка Всичко по 2
28 Август
Всичко се блендира, налива се олио, оцет и сол на вкус. Пуска се на пулсация за кратко и готово. Сервираме веган раздяката с резени домат, краставичка, маслини и пилешки маншончета на грил тиган....
Жълти чайове - всичко, което трябва да знаетеЖълти чайове - всичко, което трябва да знаете
10 Май
Ето какво е важно да знаете за жълтите чайове: 1. Жълтите чайове са неферменитрали чайове, чиято запарка има жълт до оранжев цвят. Те имат приятен аромат, но доста еднообразен вкус; 2....
Всичко, което трябва да знаете за стевиятаВсичко, което трябва да знаете за стевията
04 Април
Стевията произхожда от растението Stevia rebaudiana, което е от семейството на хризантемата, подгрупа Asteraceae. Има голяма разлика между стевията, която купувате в магазина за хранителни стоки, и стевията, която може...
Всичко, което трябва да знаете за маслотоВсичко, което трябва да знаете за маслото
10 Дек.
Това включва всичко - от сос, до печене. Температурата на топене на маслото е същата като температурата в устата ви....
Всичко, което трябва да знаете за сладоледаВсичко, което трябва да знаете за сладоледа
10 Юли
Научете всичко, което трябва да знаете за сладката и охлаждаща храна. Какво трябва да знаете за сладоледа Сладоледът е храна, която се използва като десерт или като съставка на всякакви десерти....
Метаболитно здраве - всичко, което трябва да знаетеМетаболитно здраве - всичко, което трябва да знаете
27 Август
Кога сме метаболитно здрави е въпрос, на който всеки трябва да знае отговора. Възможно е да бъдем пълни, но с добро метаболитно здраве, но съществува и рисково затлъстяване....
Всичко, което трябва да знаете за пилатесаВсичко, което трябва да знаете за пилатеса
06 Март
Също така трябва да помислите и за чорапи, които да предовратят плъзгането по време на всяко упражнение....