Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се размразява кайма в микровълнова?Размразяванто в микровълнова фурна трябва да се прави възможно най-бързо, само на програмата за размразяване и под постоянен контрол....
08 Окт.
Горещ шоколад в микровълнова с конякСмесват се млякото, захарта и какаото в бехерова чаша и се загряват 2 мин при 600 Вт.
Прибавя се конякът и горещият шоколад се украсява с разбита сметана....
25 Май
Пилешки бутчета в микровълнова с грилПилешките бутчета се измиват, подсушават се и се натриват със смес от олиото и подправките.
Слагат се в подходяща тавичка и се пекат в микровълновата 12 мин. при 600 Вт с включен грил....
01 Окт.
Бърз пудинг в микровълнова с плодовеВнимателно се прибавят захарта и плодовете, без да се размразяват.
Пудингът се сервира в десертни купички, като се гарнира с течна сметана или сос Ванилия....
29 Август
Кекс в микровълнова за 50 секундиМогат да се сложат едновременно в микровълновата и повече от 1 чашки. Кексът става по пухкав във по-широка чашка.
След като кексът е готов, декорираме по желание....
18 Април
5
Как се размразява рибатаМожете също така да комбинирате водния метод за размразяване на храна с метода на хладилника. Просто потопете пакета във вода в голяма купа и прехвърлете всичко в хладилника....
15 Май
Вкусни картофки на микровълнова за 17 минСлагаме йената в микровълновата на 17 мин.
Йената си я похлупваме с капака ѝ. Тъй като микровълновите са различни, наглеждайте, към 10 -15 мин погледнете и разбъркайте....
06 Август
Печена тиква в микровълнова с мед и орехиПокрива се тиквата с капак и се поставя в микровълновата за около 10 минути, за да омекне.
След това се намазва с меда от всички страни....
07 Ноем.
Как се замразява и размразява тофуЯпонското замразено тофу пък е много популярно сред къмпингуващите, защото е лека, питателна храна, която се продава изцедена....
20 Дек.
Колко често се почиства и размразява хладилникътПоставете храната в хладилника. Един чист хладилник предпазва храната от разваляне.
Размразяване на хладилника
Новите хладилници нямат нужда от размразяване, тъй като те автоматично вършат този процес....
03 Юли
Салата Преливащи се цветовеСварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
28 Януари
Топящ се паниран кашкавалТопящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
05 Май
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
11 Юни
5
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
29 Март
1
Как се прави перлена захарНа Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
20 Април
Топящи се в устата бисквиткиПо принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
06 Май
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
14 Ноем.
4
Как се прави шарена солТова е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
06 Юли
Бухти, които се обръщат самиЩом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
30 Ноем.
Как се правят домашни тортелиниВ следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
27 Юли
Топящи се в устата манатаркиЩом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
27 Май