Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладки с маргарин и лешникБрашното се смесва с пудрата захар и се пресява.
2. Маргаринът, с помощта на нож, се накълцва на трохи.
3. След това се прибавят жълтъците и с ръце се омесва тесто.
4....
04 Февр.
Соленки с маргарин и шункаНаливаме постепенно разтопен маргарин, като разбъркваме постоянно сместа....
30 Юли
1
Сладки с маргарин и мармаладВ дълбока купа смесваме маргарина, олиото, пудрата захар, белтъка и содата и към тях започваме малко по-малко да прибавяме брашното. Замесваме умерено твърдо тесто....
15 Март
1
Постни соленки с маргарин и риганПоднесете постните соленки с маргарин и риган с апетитна разядка....
19 Юли
МаргаринМаргаринът е изкуствен заместител на естествените животински и растителни мазнини. Всъщност в понятието маргарин влизат различни мазнини, създадени синтетично....
23 Май
1
Как се съхранява кекс?Основният проблем при този вид домашни продукти е как да ги съхраняваме.
Как се съхранява кекс?...
05 Януари
1
Как се съхранява чай?Всички съдове, в които съхранявате чая, трябва да се използват само за него, за да не се наруши аромата на растението.
- Съхранявайте на хладно и тъмно място, без достъп на светлина, слънце и топлина....
27 Януари
1
Как се съхранява грах?Бобът и грахът, когато са обелени, могат да се сушат и се съхраняват за дълъг период от време.
Грахът е ценен източник на протеини, желязо и неразтворими фибри....
25 Януари
Как се съхранява виното?Зависи и от температурата, на която съхраняваме отворената бутилка - когато е стайна, дните автоматично намаляват....
24 Септ.
Бисквити с маргаринРазбивам маргарина, който леко съм размекнала, с пудрата захар до побеляване.
Прибавям разбитите жълтъци, прясното мляко и пресятото брашно.
Замесвам тесто върху набрашнен плот....
28 Май
Питка с маргаринПитата се пече около 40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна. След изваждане се намазва с останалия маргарин и се завива в кърпа, за да се задуши и омекне....
07 Януари
1
Соленки с маргаринРазбийте много добре маргарина. Постепенно добавяйте киселото мляко заедно с брашното. Прибавя се толкова брашно, че да се получи меко тесто....
06 Април
2
Сладки с маргаринРазбийте яйцата със захарта до побеляване и добавете маргарина, киселото мляко с разтворената в него амонячна сода, портокаловата кора и ванилиите. Започнете да добавяте брашно, докато се получи средно меко тесто....
20 Април
1
Как се съхранява зелен фасул?Важно е той да бъде съхраняван правилно.
Начини за съхраняване на зеления фасул
Съхраняването на пресния зеления боб става в хладилник, като допустимото време е няколко дни....
02 Ноем.
Топящ се паниран кашкавалТопящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
05 Май
Салата Преливащи се цветовеСварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
28 Януари
Така се осолява сланинаПо този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
02 Март
3
Пухкава питка с маргаринПреди да сложим питката да се пече, я намазваме с един разбит жълтък. Печем за около 60 мин.
Пухкавата питка с маргарин е готова....
17 Дек.
Лесни соленки с маргаринМаргаринът трябва да е с стайна температура.
Всички съставки за лесните соленки се изсипват в купа и се замесва тесто.
Тестото се оставя в хладилник за 10 часа....
10 Февр.