Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пелмени с каймаПускам поетапно пелмените с кайма и щом изплуват, варя 5 минути.
Изваждам с решетъчна лъжица и слагам следващите и така, докато се свършат. Излязоха 46 броя.
Пелмени с кайма - рецепта, повлияна от руската кухня....
14 Март
Пелмени с каймаВ средата на всички пелмени се слага каймата, след което тестото се прегъва на две, а краищата се притискат с малко вода, за да залепнат по-добре.
Така приготвените пелмени се варят във вряща вода....
20 Март
Пикантни пелмени с каймаПоръсете леко с брашно и поставете всички пелмени във фризера.
Можете да ги варите, когато пожелаете, и да имате винаги готови. Пелмените се варят във вряща подсолена вода с добавен червен пипер....
11 Юни
Пелмени в доматен сосПелмените се заливат с готовия сос. Пелмените в доматен сос се сервират топли....
29 Април
Пелмени по уралскиПускайте поетапно пелмените с кайма във врящата вода и щом изплуват на повърхността, варете около 7 минути.
Сервирайте пелмените по уралски със заквасена сметана или сос за пелмени, докато са горещи....
14 Май
Пелмени с любов от ЛюбовКогато съм готова със оформянето на пелмените, пускаме във вряща подсолена вода.
Готовите руски пелмени заливаме със готварска сметана или масло.
Bon appétit!...
31 Май
Пелмени в гювечета и гъбиПелмените се запържват до златисто. В отделен съд разбиваме млякото, яйцата, настърганото топено сирене и разтопеното масло....
22 Февр.
Руски пелмени с вкусна плънкаАз си купих пелменица, но ако нямате такава, пак може да ги правите, изрязвайки кръгчетата с чаша например....
21 Март
Татарски пелмени с агнешко месоАгнешкото се нарязва на ситно и се смесва с половината от маслото. Добавя се ситно нарязаният лук, нарязаните на ситно чушки, и чесън.
Добавя се сол и черен пипер, добавя се една чаша вода и сместа се оставя за 15 минути...
13 Юни
Пелмени с пилешко и спанакСложете пелмените в решетъчен съд, поставете го в тенджера, в която кипнали 2 см вода, така че да не я допират, захлупете и варете на пара торбичките 5 мин....
03 Септ.
Пелмени с кайма и горски манатаркиВъв врящата вода пускаме един по един пелмените. Когато се сварят и изплуват на повърхността пелмените са готови....
08 Юни
Пелмени с кайма и чесново млякоВ тиган разтапяме малко масло, слагаме малко сол и червен пипер и изсипваме отцедените пелмени. Позапържваме за 1-2 мин. и след това пелмените са готови.
Чесновото мляко правим като смесим млякото, чесъна и копъра....
07 Март
3
Класически сосове за рибаЗа да бъде ястието от риба още по-вкусно и незабравимо, ще ви предложим няколко рецепти за класически сосове, с които да изненадате гостите и семейството си....
06 Дек.
1
Класически сосове за пилешкоСосовете с бяло вино, лимонов аромат, чесън или пък майонеза и масло са си класика в жанра, към която решихме да добавим някоя друга съставка с единствената цел да подсилим ароматната феерия в чиниите....
14 Април
Класически сосове за месоСосове за месо могат да се приготвят от различни продукти, те засилват вкуса и аромата на месото. Някои видове месо се поднасят изцяло в сос, а някои само се заливат частично....
15 Март
Класически сосове за дивечСосовете за дивеч обогатяват вкуса на месото и го правят по-ароматно и приятно. Сред класическите сосове е червеният сос....
20 Февр.
Пелмени с коприва, орехи и доматен сосПроцедурата се повтаря и с останалите 3 топки тесто (при мен излязоха 32 пелмена - 4 топки х 8 пелмена)....
10 Септ.
Класически сос за талятели и пелмениРазбъркайте получения сос и го използвайте за талятели или пелмени....
09 Окт.
Класически италиански сосове за макарониДнес ще ви представим няколко класически италиански сосове за макарони, които също толкова успешно можете да използвате и за пене или фарфале....
30 Юни