Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фазан на фурнаЗавийте с фолио и оставете във фурната на 180 градуса за около 1 час.
Малко преди да стане готово ястието с фазан, добавете маслините и запечете без фолио.
Фазан на фурна - вкусна рецепта от дивечово месо....
30 Дек.
Фазан с ябълкиСгъстеният сок се съединява с останалите цели боровинки и се държи на топло. Като се опекат, ябълките внимателно се изваждат от тавичката и се изцеждат. Пълнят се с боровинките и се сервират около фазана....
15 Март
Пълнен фазан с оризЩом течността се абсорбира, свалете плънката и напълнете фазана.
Зашийте птицата и сложете в намазнена тава с малко вода да се пече в умерено загряна фурна. От време на време мажете фазана с вино и масло....
09 Март
Фазан с кисело зелеКъм зелето се поставя фазанът и заедно се пекат на фурна.
Накрая, ако е много сочно, зелето се поръсва с малко нишесте. Поднася се с нарязания на порции фазан...
22 Дек.
Печен фазан с плънкаЗапържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
22 Окт.
Фазан с кисело зелеКъм зелето се поставя фазанът и заедно се пекат на фурна.
Накрая, ако е много сочно, зелето се поръсва с малко нишесте. Поднася се с нарязания на порции фазан...
22 Дек.
Задушен фазан с ябълкиРазрежете фазана на две и го запържете равномерно в сгорещеното масло....
17 Май
Фазан с ябълков сосСложете парчетата ябълка около фазана. Покрийте и гответе още 5-10 минути. След това извадете месото в чиния за сервиране, покрийте, за да остане топло.
Изсипете половината от соса, останал в тиган....
28 Април
Печен фазан с плънкаЗапържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
22 Окт.
Фазан с ябълки и КалвадосПоловината сметана се прибавя по време на готвенето. Извадете тавата и махнете фазана.
Оставете соса да се редуцира, след което го пасирайте. Върнете соса и фазана в тавата....
18 Септ.
Печен фазан с нар и ликьорЩом се зачерви беконът, градусите се намаляват на 200 и фазанът се пече още около час.
Птицата се изважда от тавата и се слага в голяма чиния....
29 Януари
Съвети при готвенето на фазанАко сте решили, че е дошло времето и вие да порадвате небцето си с фазан, можете да откриете много рецепти за приготвянето на тази птица....
06 Март
Заготовка за готвене на ядене в бурканиВзимаме си един голям съд и почваме да си смиламе помощта на машинка за мелене доматите. Настъргваме на ситно ренде морковите. По-добре е да се сложат на части в чопър и да се наситнят....
01 Септ.
Ориз с фазан по ловджийскиПочистваме, измиваме и нарязвяме на порции фазана, като го заливаме с малко вода, посоляваме и го слагаме да ври....
01 Април
Консервиране на домати за готвенеРецептата за Консервиране на домати за готвене е изпълнена....
07 Февр.
Кулинарни хитрости при готвене на сармиЕто какво е важно да знаете при готвенето на сармички:
Най-разпространени са зимните сармички, приготвени с кисело зеле....
04 Февр.
5
Кулинарни хитринки при готвене на лукПреди до го нарежем, потапяме в студена вода за пет минути и така ще е по-вкусен;
- Водният лук се реже само на кръгли напречни резени;
- Ако при готвене и правене на салата ни е останала половин глава лук и трябва...
28 Юли
1
Кулинарни трикове, които съкращават процеса на готвенеЕто и най-добрите и важни кулинарни трикове, които съкращават процеса на готвене....
19 Август
1
Кулинарни тайни за готвене на грил тиганНамазнете с четка повърхността му и гответе на висока температура. Не забравяйте да включите аспиратора, защото при този вид готвене се образува много дим....
14 Февр.
3
Кулинарни тайни при готвене на патешко месоПреди готвенето се намазва още веднъж, а останалият сос се налива във вътрешността на патицата.
Слага се във фурната да се пече без капак, като периодично месото се полива с получения при готвенето сос....
16 Юни
Кулинарни идеи с яйцаС яйца можете да приготвите много интересни и вкусни ястия, салати и предястия. Благодарение на яйцата те са хранителни и ще се харесат на всеки ваш гост.
Необходими продукти: 700 грама аспержи, 500 грама зелен...
30 Септ.
Кулинарни тайни при готвенето на каракудаКаракудата е сладководна риба. Има много кости, въпреки че не е много едра риба. В България се среща в много язовири. В каракудата има витамини и минерали, полезни за целия организъм на човека. Каракудата съдържа витамини...
22 Април