Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Натурални картофкиНатурални картофки
12 Май
6
Картофите се обелват, измиват и нарязват на филийки. След като сме нарязали картофите ги сипваме в подходяща тавичка за печене. Заливаме ги с олиото, поръсваме със солта, прибавяме и маслото, след това с ръце разбъркваме...
Природни болкоуспокояващи в нашата кухняПриродни болкоуспокояващи в нашата кухня
18 Окт.
Не бързайте да тичате към аптеката, когато почувствате лека болка. Много от лекарствените продукти биха могли да се заменят с природни храни и съставки, които имат бърз обезболяващ ефект и лесно могат да върнат усмивката...
Натурални телешки шницелиНатурални телешки шницели
07 Ноем.
Нарежете филето напречно на 6 шницела, почистете го от ципите и начукайте добре. Поръсете всеки шницел с вино, черен пипер, сол. Оваляйте ги в брашното и изпържете до златисто в олиото и маста. Поднесете шницелите топли...
Колко натурални са натуралните сокове?Колко натурални са натуралните сокове?
22 Април
Добавя се захар или подсладител и натуралният сок е готов....
Колко натурални са натуралните продукти?Колко натурални са натуралните продукти?
09 Май
4
Това позволява на компаниите безнаказано да рекламират всякакви не-натурални процеси и химически добавки в продуктите като напълно натурални....
Домашна нутела с натурални продуктиДомашна нутела с натурални продукти
20 Април
1
В прясното мляко се разтварят какаото, пудрата захар, сухото мляко, разтопеното масло, ванилията и лимонтузуто. Разбиват се с миксер много добре. Печените ядки могат да бъдат лешници, бадеми или орехи, те се смилат...
Натурални свински котлети на грил тиганНатурални свински котлети на грил тиган
02 Ноем.
1
Така предпазваме и себе си и кухнята от случайно хвръкване на парченца месо. Посоляваме и поръсваме с черен пипер на вкус. Оставяме да отлежат за около час на студено....
Световни кухни: Кубинска кухняСветовни кухни: Кубинска кухня
28 Ноем.
Кубинската кухня е повлияна от испанската, френската, африканската, арабската, китайската и португалската култури. Традиционната кубинска кухня е преди всичко селска кухня. Повечето ястия са пържени или задушени....
Световни кухни: Шанхайска кухняСветовни кухни: Шанхайска кухня
30 Август
Това важи в пълна сила и за Шанхайската кухня, която придобива все по-голяма популярност....
Круфини от моята кухняКруфини от моята кухня
13 Май
Круфините от моята кухня са много вкусни! Източник: LudaEasyCook Забележка: разкошен френски круфин, не само на вкус, а и на визия....
Скариди саганаки от моята кухняСкариди саганаки от моята кухня
13 Май
Скаридите саганаки от моята кухня са много вкусни! Източник: Кулинарен блог на Мария Митева...
Пилешка супа от моята кухняПилешка супа от моята кухня
13 Май
2
Пилешката супа от моята кухня е много вкусна. Източник: Бележките на Мама...
Млечна баница от моята кухняМлечна баница от моята кухня
06 Май
Млечната баница от моята кухня е чудна! Източник: Моята майка Забележка: Две шепи кори за мен означава една кора накъсана на парчета или срязана с ножица за по-лесно....
Бриош – Brioches от моята кухняБриош – Brioches от моята кухня
14 Май
6
Бриош – Brioches от моята кухня е много вкусен. Източник: Cause It`s Always Delicious Забележка: Традиционно бриошите нямат пълнеж, но може и да се сложи по желание....
Крем Брюле от моята кухняКрем Брюле от моята кухня
13 Май
6
Кремът Брюле от моята кухня е готов. Източник: Френска кухня Забележка: Изключително лесен и вкусен десерт. Ползвала съм горелка за приготвяне на карамел от посипаната захар....
Ризото Миланезе от моята кухняРизото Миланезе от моята кухня
13 Май
Ризотото Миланезе от моята кухня е много вкусно. Източник: италианска кухня Забележка: ВАЖНОТО Е разбъркване, малко течност, разбъркване и разбъркване....
Козуначени кифли от моята кухняКозуначени кифли от моята кухня
13 Окт.
3
Фурна - 160-170 градуса. Плоска тава с хартия за печене. Работи се с миксер! СТАРТЕР: първо се започва със стартера, като се кипва водата в малък съд на котлон и се прибавя брашното. Разбърква се енергично, докато...
Мокър сладкиш от турската кухняМокър сладкиш от турската кухня
17 Януари
1
Така оформения мокър сладкиш от турската кухня поставете в хладилник, за да стегне за няколко часа преди сервиране....
Как да готвим безопасно и какви дезинфектанти да използваме в кухнятаКак да готвим безопасно и какви дезинфектанти да използваме в кухнята
12 Януари
Предвид епидемиологичната обстановка в страната трябва да се замислим и за добрата дезинфекция в нашата кухня. Какво да направим? Правилно ли извършваме дезинфекция? Подходящите продукти ли сме избрали за тази цел?...
Какви дезинфектанти да използваме в кухнята, за да е безопасно?Какви дезинфектанти да използваме в кухнята, за да е безопасно?
07 Август
Предвид епидемиологичната обстановка в страната трябва да се замислим и за добрата дезинфекция в нашата кухня. Какво да направим? Правилно ли извършваме дезинфекция? Подходящите продукти ли сме избрали за тази цел?...
Коледни Линцер сладки от моята кухняКоледни Линцер сладки от моята кухня
14 Май
Коледните Линцер сладки от моята кухня са готови. Източник: Приятел Забележка: Бадемово брашно може да се направи от филиран бадем в блендер, като се смила до пудра....
Сладка спаначена торта от турската кухняСладка спаначена торта от турската кухня
24 Февр.
Украсявате сладката спаначена торта от турската кухня по желание. Аз украсих спаначения сладкиша с нар. Източник: Resul Merve - Кулинарна мрежа...
Шекерпаре - вкусен сладкиш от турската кухняШекерпаре - вкусен сладкиш от турската кухня
12 Януари
Сварете сиропа за сладкиша. Трябва да се охлади, докато вие се занимавате с тестото. В купа разбийте маслото и захарта. Добавете яйцата, но отделете 1 жълтък за намазване на сладките. Прибавете гриса заедно с ванилията...
Натурални ароматизатори за домаНатурални ароматизатори за дома
25 Ноем.
Но вместо да купуваме изкуствени ароматизатори, можем да използваме такива, които са натурални. В следващите редове вижте някои идеи за натурални ароматизатори за дома: 1....
Натурални обезболяващиНатурални обезболяващи
27 Окт.
Различни натурални средства могат да успокоят и зъбобола, което ако ви се е случвало, знаете, че е меко казано непоносимо усещане....