Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ако си тъжен и депресиран, пий чай от лавандула!Ако си тъжен и депресиран, пий чай от лавандула!
25 Май
Чай се прави само от лавандула и повече от 2-3 пъти на ден не бива да се приема. По принцип няма никакви сериозни странични ефекти....
Вижте какво най-често си похапват Путин и ОбамаВижте какво най-често си похапват Путин и Обама
26 Май
Често похапва и големи количества сирена, а на месото не е толкова страстен почитател. Голяма слабост за Обама са бургерите, но вече се старае да ги консумира по-рядко....
Моята мусака с повече лукМоята мусака с повече лук
19 Февр.
Аз по този начин приготвям мусаката вкъщи. Надявам се да ви хареса моята мусака с повече лук....
Вкусен постен ориз с повече зеленчуциВкусен постен ориз с повече зеленчуци
13 Юли
Щом е готов, поръсете вкусения постен ориз с повече зеленчуци с магданоз....
5 причини да похапвате често помело5 причини да похапвате често помело
26 Януари
Заздравява венците Ако страдате от подпухнали, зачервени и кървящи венци, определено трябва да включите повече цитруси в диетата си....
Похапваме повече в компанията на дебеланковциПохапваме повече в компанията на дебеланковци
05 Окт.
Докато жената носела протезата и си сервирала повече зарзават, участниците отново предпочитали да похапнат повече спагети....
Защо да похапваме по-често печен нахутЗащо да похапваме по-често печен нахут
24 Май
В тази статия ще проучим защо трябва да обмислите по-често включването на печен нахут във вашата рутинна закуска....
Защо да похапвате тиквени семки по-често?Защо да похапвате тиквени семки по-често?
30 Окт.
Много често обаче, ние изхвърляме нейните семки и дори не подозираме колко са полезни....
Защо трябва да похапвате батати по-често?Защо трябва да похапвате батати по-често?
05 Дек.
Тези сладки картофи често заменят вкуса на ямс (вид мексикански сладък картоф), като между тях има разлики не само във вкуса, но и в хранителната им стойност....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
21 Септ.
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
10 Февр.
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
7 важни причини да похапвате повече батати7 важни причини да похапвате повече батати
27 Март
Бататите, познати още като сладки картофи, представляват грудков зеленчук, произлизащ от централите части на Америка. Въпреки че визуално приличат на обикновените картофи, вкусът им по-скоро наподобява този на тиквата...
Опитайте този вкусен чай за бързо отслабванеОпитайте този вкусен чай за бързо отслабване
15 Окт.
Ежедневният прием на чая с канела и лимонов сок има по-голям принос за загуба на тегло от диетите и упражненията. Ползвате ли го редовно, ще трансформирате тялото си бързо. Вижте как се приготвя тази проста напитка, която...
Осем причини да похапваме сини сливи по-честоОсем причини да похапваме сини сливи по-често
26 Август
Сините сливи са важен продукт в кулинарията. Те са вълшебната съставка в редица сладкиши, пайове, рула, торти, палачинки, козунаци, мармалади, компоти, кексове, ошави, кремове. Заради своя сладко-кисел вкус...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
11 Юни
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
03 Март
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
18 Април
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
08 Февр.
1
Върху този пласт поставяме едната част от рибното филе с кожата надолу. Натриваме горната част на филето със сместа от сол и подправки....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Римските императори: Антонин ПийРимските императори: Антонин Пий
08 Май
Обичал природата и често излизал сред природните забележителности недалече от Рим....
Ако често ви прилошава - четете повече книгиАко често ви прилошава - четете повече книги
05 Август
Тайната на „вълшебното“ влияние на книгите върху организма ни се крие във факта, че четейки човек се отпуска и започва да съпреживява проблемите на героя, често дори се припознава с някои от тях и намира решение на собствените...
Уникални ползи от пиенето на повече чайУникални ползи от пиенето на повече чай
16 Ноем.
Освен да пием много вода, можем да заредим тялото си с ценни съставки, като пием повече чай....