Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ако си тъжен и депресиран, пий чай от лавандула!Чай се прави само от лавандула и повече от 2-3 пъти на ден не бива да се приема. По принцип няма никакви сериозни странични ефекти....
25 Май
Вижте какво най-често си похапват Путин и ОбамаЧесто похапва и големи количества сирена, а на месото не е толкова страстен почитател.
Голяма слабост за Обама са бургерите, но вече се старае да ги консумира по-рядко....
26 Май
Моята мусака с повече лукАз по този начин приготвям мусаката вкъщи. Надявам се да ви хареса моята мусака с повече лук....
19 Февр.
Вкусен постен ориз с повече зеленчуциЩом е готов, поръсете вкусения постен ориз с повече зеленчуци с магданоз....
13 Юли
5 причини да похапвате често помелоЗаздравява венците
Ако страдате от подпухнали, зачервени и кървящи венци, определено трябва да включите повече цитруси в диетата си....
26 Януари
Похапваме повече в компанията на дебеланковциДокато жената носела протезата и си сервирала повече зарзават, участниците отново предпочитали да похапнат повече спагети....
05 Окт.
Защо да похапваме по-често печен нахутВ тази статия ще проучим защо трябва да обмислите по-често включването на печен нахут във вашата рутинна закуска....
24 Май
Защо да похапвате тиквени семки по-често?Много често обаче, ние изхвърляме нейните семки и дори не подозираме колко са полезни....
30 Окт.
Защо трябва да похапвате батати по-често?Тези сладки картофи често заменят вкуса на ямс (вид мексикански сладък картоф), като между тях има разлики не само във вкуса, но и в хранителната им стойност....
05 Дек.
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
21 Септ.
1
Пържоли Изяж си пръститеПържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
10 Февр.
7 важни причини да похапвате повече бататиБататите, познати още като сладки картофи, представляват грудков зеленчук, произлизащ от централите части на Америка. Въпреки че визуално приличат на обикновените картофи, вкусът им по-скоро наподобява този на тиквата...
27 Март
Опитайте този вкусен чай за бързо отслабванеЕжедневният прием на чая с канела и лимонов сок има по-голям принос за загуба на тегло от диетите и упражненията. Ползвате ли го редовно, ще трансформирате тялото си бързо.
Вижте как се приготвя тази проста напитка, която...
15 Окт.
Осем причини да похапваме сини сливи по-честоСините сливи са важен продукт в кулинарията. Те са вълшебната съставка в редица сладкиши, пайове, рула, торти, палачинки, козунаци, мармалади, компоти, кексове, ошави, кремове. Заради своя сладко-кисел вкус...
26 Август
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
26 Септ.
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
11 Юни
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
03 Март
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
18 Април
8
Солена сьомга Направи си самВърху този пласт поставяме едната част от рибното филе с кожата надолу.
Натриваме горната част на филето със сместа от сол и подправки....
08 Февр.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Римските императори: Антонин ПийОбичал природата и често излизал сред природните забележителности недалече от Рим....
08 Май
Ако често ви прилошава - четете повече книгиТайната на „вълшебното“ влияние на книгите върху организма ни се крие във факта, че четейки човек се отпуска и започва да съпреживява проблемите на героя, често дори се припознава с някои от тях и намира решение на собствените...
05 Август
Уникални ползи от пиенето на повече чайОсвен да пием много вода, можем да заредим тялото си с ценни съставки, като пием повече чай....
16 Ноем.