Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКакво ще готвите днес?
Започвам аз и ви приветствам с добре дошли Днес за вечеря у дома пъстърва във фолио с картофена салата супа топчета десерт плодове по избор
АнонименКакво ще готвите днес?
:blush: Хайде приятели
АнонименКакво ще готвите днес?
Днес у дома: сладка баница с орехи гювеч със зеленчуци и пилешко шопска салата плодове Хайде, пишете. Иначе и аз се отказвам , а форума определено има нужда от мъничко раздвижване.
АнонименОцетът - един от важните продукти при консервиране
Гледам оцета да е винен и горе-долу да не е оцветена вода. Иначе не подбирам марки и производители.
АнонименДайте ми съвет как да отслабна!
Здравей, това с хранителните добавки е пълна заблуда. Ограничи хрененията или си направи по- лек хранителен режим. Пропускането на вечерята също е добър вариант. Не яж по-всяко време ограничи си приема на храната към 2 - 3 пъти дневно без сладко, тестено и газирани напитки. Много хора, които не могат да се хранят използват 90 дневната диета, там си хапваш направо всичко. Имаш нагласата, че ако много ти се хапва нещо, а то днес не е позволено, то в следващия ден- два ще е. Това за 90 дневната. Имам приятелки, които я спазваха стриктно и постигнаха добри резултати.
АнонименЛюбимите ни български ястия
Здравейте! Любимите ми български ястия са мусака, пълнени чушки, баница и скара
АнонименВредни ли са сухите супи
Смятам, че сухите супи не са особено полезни. Почти не ги използвам, за сметка на това напоследък все по-често купувам бульони,което осъзнавам като грешка и въпреки това ми харесва вкуса, който придават на ястията.
АнонименПтиче гнездо от кайма
Страхотно, отгоре добавям резен домат и настърган кашкавал
АнонименКак да задържа нарязани свежи плодове
Опитай със домакинско фолио за свежо съхранение. Има го във почти всички хранителни магазини ( съвсем прозрачно на цвят)
АнонименКак да не залепва по тавата
На-лесно е да се подмажат дъното и стените на съда за печене с малко олио или масло. Съдовете с тефлоново покритие са идеални за печене без опасност от залепване.
АнонименПечене на американски палачинки
Към американските палачинки се добавя бакпулвер, а не сода. Така стават много пухкави. Освен това се правят на по-малки кръгове от нашите. Чудесна добавка към тях е Кленовия сироп
АнонименПечене на американски палачинки
Разбира се, кленовият сироп се използва като заливка отгоре. Можете да добавите сладко по избор.
Анонимен
различните подправки съхранявам в отделни бурканчета за подправки. Наскоро си купих много красив сет от 6 бурканчета, които напълних с подправки и сега красят кухнята. Зелени подправки, като магданоз, джоджен, босилек и други съхранявам опаковани в отделни пликчета и поставени в хладилника. Така се задържат свежи и зелени за много дълго време.
АнонименШоколадов сладкиш
Много обичам шоколадово суфле, ако някой има сполучлива рецепта, моля да сподели! напоследък често приготвям Брауни. Рецептата, която е дала Ефросия тук в сайта е много близка до моята. Разкошен сладкиш.