Сия Рибагина

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти754Статии72СъветиКоментари971Форумни теми119Постове във форума428За менИзпрати съобщениеточки17049

правила съм преди време,трябва да потърся рецептата,дали беше от нея или аз не направих нещо както трябва но не останах очарована,предпочитам купения.

Бибе,какво стана,сготви ли артишока,никога не съм го ползвала та ми стана интересно дали си измислила нещо 


най-много обичам чедър,направо го обожавам.Иначе вкъщи не сядаме на масата без нашето си сирене,кремообразни и меки сирена не харесвам

лазаня,пица,всякаква паста,капоната,панакота,тирамису,капрезе..всичко,няма нещо което да не ми допада 


страхотно месо,препоръчвам го на всички,невероятен аромат,а бульона получен от патешко месо е уникален

нямам наблюдения по въпроса,едно време моето като беше бебе тая захар още не се ползваше толкова и си карахме на бялата

Не пия никакъв алкохол,само го готвя
предимно ползва бяло за пилешко и заешко и червено вино за свинско телешко и дивеч


Навсякъде я ползвам и за всичко
Албенка това с пяната не ми се е случвало,ти каква сол ползваш мляна или на кристали?

Повече време му трябва да кисне поне 12часа,а ако е по стар заека даже 24часа.Слагай го в кисело мляко или в марината от вода,оцет дафинов лист и пипер зърна,после го измиваш и готвиш.