Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Сия Рибагина
правила съм преди време,трябва да потърся рецептата,дали беше от нея или аз не направих нещо както трябва но не останах очарована,предпочитам купения.
Сия Рибагина
опитвала съм но не ми харесва,определено не обичам вкуса на топлинно обработен банан
Сия Рибагина
Бибе,какво стана,сготви ли артишока,никога не съм го ползвала та ми стана интересно дали си измислила нещо
Сия Рибагина
не,той сам се ограничава
Сия Рибагина
джинджифил,мед и лимон
Сия Рибагина
най-много обичам чедър,направо го обожавам.Иначе вкъщи не сядаме на масата без нашето си сирене,кремообразни и меки сирена не харесвам
Сия Рибагина
лазаня,пица,всякаква паста,капоната,панакота,тирамису,капрезе..всичко,няма нещо което да не ми допада
Сия Рибагина
страхотно месо,препоръчвам го на всички,невероятен аромат,а бульона получен от патешко месо е уникален
Сия Рибагина
много шоколадови десерти,много сиропирани десерти и мазни меса..това ме влудява
Сия Рибагина
месо и сиропирани сладкиши
Сия Рибагина
нямам наблюдения по въпроса,едно време моето като беше бебе тая захар още не се ползваше толкова и си карахме на бялата
Сия Рибагина
ефектни са,но не съм правила
Сия Рибагина
Не пия никакъв алкохол,само го готвя предимно ползва бяло за пилешко и заешко и червено вино за свинско телешко и дивеч
Сия Рибагина
Ленено масло не ползвам но ползвам ленено семе и го слагам в салатите по една чаена лъжица
Сия Рибагина
Навсякъде я ползвам и за всичко Албенка това с пяната не ми се е случвало,ти каква сол ползваш мляна или на кристали?
Сия Рибагина
Повече време му трябва да кисне поне 12часа,а ако е по стар заека даже 24часа.Слагай го в кисело мляко или в марината от вода,оцет дафинов лист и пипер зърна,после го измиваш и готвиш.
Сия Рибагина
Или имам време и готвя или не готвя,като нямам време изобщо не почвам-купувам пица или китайска храна.Правенето на салата и пърженето на кренвирш не е готвене.
Сия Рибагина
Никакво био не купувам,био им е само цената,абсолютна спекулация