Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Сия Рибагина
Най-често приготвям за закуска баница, пържени филии, мекици и варени макарони
Сия Рибагина
Аз като учих български си се казваха диня и пъпеш
Сия Рибагина
Ох само аз май не я ползвам тая чия. Трябва да взема да я пробвам
Сия Рибагина
Това са азиатски кори,с които се правят ролца.Има ги във квадратна форма и овални,обикновено са замразени така се запазват по дълго.Правят се от брашно яйце и вода,като нашите кори само че по плътни и нарязани в опаковка на квадрати или кръгове(овал).Виатнамци и китайци ги използват масово,дори с тях някои приготвят Дим сум и Самосас
Сия Рибагина
Незнам,аз вероятно никога няма да взема да ги готвя,но да не се заричам,ако ми се наложи,определено ще им вържа превръзка на очите да не ме гледат ))
Сия Рибагина
Не съм ги ползвала сама си правя фиксове
Сия Рибагина
няма правилно и грешно,аз лично ще ги боядисвам в събота
Сия Рибагина
Обикновено взимам плешка или заден бут и ги пека цели,мн обичам и дроб сарма но вкъщи не ядат вътрешности и не я правя.Гарнитура правя картофи или ориз с гъби.Запичам месото първо на ниски градуси за няколко часа,после добавям в тавата и картофите да се овкусят с мазнината и соковете от месото,става мозък
Сия Рибагина
за козунак препоръчвам на кубче,аз ползвам Виво
Сия Рибагина
препоръчвам да не даваш ягоди на бебе,ягодите са силни алергени и са опасни при малки деца и бебета
Сия Рибагина
сестра ми прави,аз нямам такава възможност
Сия Рибагина
около 20,в четвъртък рано сутрин боядисвам червеното,останалите в събота
Сия Рибагина
аз пък за пръв път го чувам
Сия Рибагина
аз работя два на два и уикендите обикновено ги работя.В месеца веднъж ми се пада да почивам събота и неделя затова нямам специално меню, през двата дни в които почивам гледам да намеря достатъчно време да сготвя нещо вкусно.
Сия Рибагина
и при мен е стандартното за трапезата-агнешко или ярешко,яйца,козунак и зелена салата
Сия Рибагина
знам за много от ползите на хималайската сол,от доста време готвя само с нея.Доколко ми помага или вреди нямам наблюдения
Сия Рибагина
за мен са си все еклери,не знам да има някаква разлика и двата модела се правят с парено тесто и се пълнят с крем
Сия Рибагина
според зависи какво ще готвя,използвам ги всичките.Предимно ползвам доматен сок