Сия Рибагина

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти754Статии72СъветиКоментари971Форумни теми119Постове във форума428За менИзпрати съобщениеточки17049

Това са азиатски кори,с които се правят ролца.Има ги във квадратна форма и овални,обикновено са замразени така се запазват по дълго.Правят се от брашно яйце и вода,като нашите кори само че по плътни и нарязани в опаковка на квадрати или кръгове(овал).Виатнамци и китайци ги използват масово,дори с тях някои приготвят Дим сум и Самосас

Незнам,аз вероятно никога няма да взема да ги готвя,но да не се заричам,ако ми се наложи,определено ще им вържа превръзка на очите да не ме гледат
))


Обикновено взимам плешка или заден бут и ги пека цели,мн обичам и дроб сарма но вкъщи не ядат вътрешности и не я правя.Гарнитура правя картофи или ориз с гъби.Запичам месото първо на ниски градуси за няколко часа,после добавям в тавата и картофите да се овкусят с мазнината и соковете от месото,става мозък

аз работя два на два и уикендите обикновено ги работя.В месеца веднъж ми се пада да почивам събота и неделя затова нямам специално меню, през двата дни в които почивам гледам да намеря достатъчно време да сготвя нещо вкусно.

знам за много от ползите на хималайската сол,от доста време готвя само с нея.Доколко ми помага или вреди нямам наблюдения