Моите форумни постове

цветослава киркова
Задължително имам : кашкавал , яйца , кисело мляко , прясна мая за хляб .
цветослава киркова
Преди съм я купувала и ми харесваше , но последния път беше ужасна и миришеше много зле , от тогава не съм взимала .
цветослава киркова
Обичам и двата вида , но всяка да си знае мястото обичам да ям пица в пицария или ресторант , но у дома предпочитам да си я приготвя , откакто попаднах на рецептата за блат " Пица с главно П " само него използвам , гарнирането по желание .
цветослава киркова
Ех Вили , и аз днес си зададох този въпрос ! Започнах да публикувам с голям хъс , обаче май не трябва да влагам толкова емоция защото много се ядосвам ,имам 300 снимки и рецепти със сигурност , но не мисля че всички са на ниво за този сайт , за това се дразня много като гледам какви неща се качват и потребителките печелят маса точки от това , май ще се откажа ! Потрошиха ми се пръстите от писане и накрая нищо няма да излезе . Предния месец определено потребителките които спечелиха бяха много добри , с прекрасни рецепти и доста на брои , сега обаче като гледам има потребителки с много " рецепти " от които полза имат само те самите . Няма да ме е яд ако победи някой с истински рецепти и по -добри от моите , но с такива елементарни неща просто не се сдържам .
цветослава киркова
Струва ми се , че не си от тези които готвят бързи рецепти с 2 съставки , казвам си , че за мен смесването на два продукта като кисело мляко с чесън не е рецепта или доматен сок с лук . Извинявай ама.....интересна кратка рецепта е например твоята за сурова супа с ябълки , определено е нещо ново и различно , въпреки че не е за всеки вкус !
цветослава киркова
Мисля , че ни си права ! Просто не си представям каква щеше да е твоята реакция ако се бореше за награда този месец , не мисля че безучастно щеше да седиш и да гледаш как се качват рецепти без снимки , снимки на ястия които си яла по ресторантите , купешки сладки , под лесни рецепти имах предвид неща от рода на пържени яйца , кисело мляко с чесън и т.н. Със сигурност нямаше да ти хареса да качваш наистина добри рецепти , а някой да печели хиляди точки пред теб без дори да се постарае да снима както трябва и да пуска "висящи във въздуха ястия " и какво ли още не ! Относно питите ,то е ясно че са с едни и същи съставки интересно е оформянето , затова предложих да има отделен албум в тази категория : оформяне на пити , интересно поднесени ястия и т.н. Има само една потребителка , която просто ме вбесява , нямаше да ме е яд на някой които има повече точки от мен , но да са за истински рецепти .Само за информация, същата има двойно повече точки и от теб ,а всичките и рецепти не могат да се равнят на една от твоите , да не кажа и от моите, въпреки че рядко си позволявам да се самооценявам ! Спирам до тук !
цветослава киркова
Съчетавам полезното с приятното . Обичам да готвя , и дойде ли ми музата... става страшно
цветослава киркова
Оставяла съм с отворена уста пред такива творения , много са красиви , но стават само за гледане , ако имате излишни плодове може да шашнете гостите си с тях , ако умеете разбира се аз определено не съм опитвала , не съм творческа натура !
цветослава киркова
Много ги обичам , приготвям предимно пържен , правила съм бюрек , използвам в запеканки , и най - вече за разядки с майонеза и чесън !
цветослава киркова
Само един път съм го ползвала , добавих към сос за пилешко месо . Според мен има специфичен вкус ,и лично на мен не ми допада !
цветослава киркова
Никога няма да забравя Пържения боб на баща ми - мисля че запържваше брашно и червен пипер , след това добавяше сварения боб с част от водата в която е врял , чубрица и сол . Аз не го запържвам накрая добавям размито с малко вода брашно и пак става вкусен.
цветослава киркова
Би било много хубаво , всекидневно се изхвърля голямо количество храна , която може да нахрани доста нуждаещи се !
цветослава киркова
Всички знаем , че подправките са нещото което правят едно ястие вкусно или обратно , доста често ми се е случвало да комбинирам много подправки и резултата хич да не ми хареса , хихи , но в течение с времето мисля че горе - долу се научих да комбинирам подправките правилно , да слагам нормално количество от тях , така че да има баланс и ястията да стават вкусни . Често ми се е случвало да прекаля с джоджена или босилека , това са доста силни подправки и трябва да се внимава с тях .
цветослава киркова
Преди си произвеждахме всичко , 2 години пропуснах и всичките зеленчуци си ги купувах , но тази година отново ще си засадя повечето неща , няма сравнение между домашно произведените и купените зеленчуци .
цветослава киркова
Мандарини , когато бях бременна си хапвах по килограм на ден !
цветослава киркова
Никога не съм приготвяла китайска храна , но няколко пъти съм посещавала китайски ресторант . Страшно много ми харесват техните ястия ( или поне тези които съм опитвала ) Паниран сладолед , по различните гъби които приготвят , телешко с бамбук и още какво ли не , много ми харесват и едни хлебчета които ядат като пържени са .
цветослава киркова
18 -19 годишна започнах да готвя често , преди съм правила супа и най - много пържени яйца . Когато станах бременна на 20 години ,имах доста свободно време и започнах да готвя по-често и различни неща , така и до днес , имам доста неща да уча .
цветослава киркова
Предпочитам у дома , празнувала съм и в заведения , но по - хубаво от домашната обстановка - няма !