Моите форумни постове

цветослава киркова
Аз съм от Северозападна България .Сирене по врачански е една характерна рецепта за нашия край !
цветослава киркова
Преди приготвях плънката с ориз , дреболии , лук , подправки , нооо напоследък пълня пилето със сирена ( сирене , кашкавал , топено сирене или просто с твоето любимо ) така ми харесва най - много . За пуйка мисля , че не става защото до колкото знам пуйката първо се вари и тогава се пече ,но и да е печена се пече доста време , мисля че сирената няма да са със същите качества както при пилето , което се пече около час !
цветослава киркова
Не понасям миризмата на месо от мъжки животни ( най - вече от овен и козел ) овчето също не ми допада въобще , за кучета и котки не съм си и помисляла , това е отвратително . Мразя и тлъстите меса , предпочитам пилешко и пуешко - те са ми любими .
цветослава киркова
Грешката , която правех и аз .Напоследък започнах да се храня често, но по-малко , правя го със цел сваляне на килограмите . Според мен човек трябва да се храни 4 пъти на ден в умерени количества .
цветослава киркова
Швепс битер лимон с мноого лед - просто го обожавам !
цветослава киркова
С най-упоритите загарания винаги викам на помощ обезмаслителя на блейзи - безкомпромисен към всички мазни и загорели повърхности .
цветослава киркова
Погледни от другата страна да отидеш в кафене и да ти сервират кафето в чаша , която не е измита добре , случвало ми се е не веднъж . У дома го пием в обикновени чаши за кафе имам сервиз който седи в шкафа , тези са ми по - удобни и практични .
цветослава киркова
Използвам само тези , които растат по горите и поляните на моето село , мъжа ми ги познава . Това са сърнели основно , пачи крак и манатарки. Трябва много да се внимава .
цветослава киркова
Разбира се , че съдържанието на рецептата .Важно е и заглавието , като видиш непознато заглавие и веднага отваряш да провериш каква ще да е пък тази рецепта на мен ми е много трудно да си кръщавам измислените рецепти
цветослава киркова
Аз бих си закупила такъв уред ,мисля че е много подходящ за домакини които са заети да ходят на работа , имам Крок пот и съм много доволна ,страхотен е слагаш всичко в него и го изключваш след 6 - 7 часа , но когато искам нещо бързо мултикукъра би ми вършил страхотна работа .
цветослава киркова
Използвам почти всичките им продукти , последния път си закупих от готовите глазури ( карамел , ванилия и шоколад ) изпробвах и канелената захар , много съм доволна от всичките !
цветослава киркова
Еклери - просто ги обожавам . Приготвям ги и сама , но вляза ли в сладкарница задължително си поръчвам И еклери
цветослава киркова
Много интересна тема аз обичам да похапвам всичко и да готвя , нооо тестените неща са ми просто любими , със сигурност бих си приготвила най - обикновена питка с кашкавалче , просто я обожавам . Днес направо "отупах " 3 кг. брашно за нула време , като започнах сутринта в 6 часа с приготвянето на погача за изписването на бебче на моя приятелка , изведнъж ми се домеси много приготвих два козунака и царевичен хляб ! Рецептата , която използвам за пити винаги е различна , тъй - като меся с продуктите които разполагам , понякога слагам кисело мляко , друг път прясно , използвала съм и квасена сметана , яйца. Нещото което винаги слагам е 1 ч.л. оцет .
цветослава киркова
Твърдо не , давам всичко необходимо за доброто хранене на детето , нещото което ограничавам са чипсовете , но слава богу той не им е фен аз не ям сирене но той много обича да си похапва .
цветослава киркова
Родопея , Верея , има един пикантен на Хаджийски направо е страхотен .
цветослава киркова
Родопея , Верея , има един пикантен на Хаджийски направо е страхотен .
цветослава киркова
Имам печка на ток , но ползвам само фурната , иначе ползвам газов котлон не ме е страх ( да пази господ от неприятности ) имам и печка на дърва , когато готвя в нея всичко е несравнимо , става по - бавно , но определено ястията са с различен вкус .
цветослава киркова
Определено София мел , гаранция за бели и пухкави пити и баници .