Лидия - Гери
Лидия - Гери
Готвач

Моите форумни постове

Лидия - Гери
Не съм използвала до сега.
Лидия - Гери
Не използвам универсални подправки. Добавяла съм преди пикантина , но не ми допада.
Лидия - Гери
Със сок от компот или захарен сироп.
Лидия - Гери
Аз използвам масло като запичам нещо и за сандвичи. За здравето маргарина е по - вреден .
Лидия - Гери
Аз купувам немско масло.
Лидия - Гери
И аз съм опитвала джинджифил и мед , за настинка / джинджифила е малко лют, но се търпи/. Пила съм и чай от джинджифил .
Лидия - Гери
Не съм опитвала такъв пикантен шоколад, но мисля че няма да ми допадне.
Лидия - Гери
Идеята да си даваме точки по между си не е лоша, защото по този начин когато разглеждаме рецептите на останалите участници реално ще оценим приноса на всеки постарал се да приготви и да ни представи оригинална гозба. Ние тук определено сме недоволни когато се качи рецепта с 2- 3 съставки и тя е оценена както тези с много повече съставки и мисля че това ще един допълнителен стимул за нас .
Лидия - Гери
Моята идея е да се дават награди , макар и символични за най - оригинална рецепта по категории - например салати, предястия, питки, торти, основни ястия . Администратора да прецени в месеца коя рецепта заслужава титлата най - добра, но тази награда да не е обвързана с посещаемостта на дадена рецепта. Тук съм забелязала, че има доста елементарни рецепти и те са посетени в пъти повече от колкото други доста по - сложни за приготвяне . Така може да има награда и за най - красиво аранжирана храна.
Лидия - Гери
И аз нямам против тематичнте рецепти, само смятам че админа трябва да определя коя заслужава награда , а не да е на база посещаемост.
Лидия - Гери
Тук идеята да се качва рецепта без снимка,и който я приготви пръв да получи повече бонус точки или най - красиво поднесена рецепта, е добра. Тук се наблюдава и обратната тенденция снимани купени храни , да им се измисля рецепта, която да отговаря поне малко на показаното на снимката.
Лидия - Гери
Да се снима стъпка по стъпка как се приготвя дадена храна не е лоша идея, това означава че сме я приготвили ние, а не че сме я снимали от някъде. А що се отнадя до точки, да се дават на всяка снимка не съм съгласна, защото ще започнат да се качват по 10 снимки на рецепта.
Лидия - Гери
Идеята за заровени съкровища е супер . Ще падне готвене.
Лидия - Гери
Аз също не смятам за необходимо да се снмима стъпка по стъпа , мисля 2 - 3 снимки са напълно достатъчни. А и някакси не ми се струва удачно докато готвя постоянно да държа фотоапарата. Ще взема да забравя какво съм започнала да готвя.
Лидия - Гери
Според мен също не трябва да се дават точки за коментари и да има ограничение за писане на статии / до 10 например на човек/. Все пак това е кулинарен сайт и ако всички ние решим , че е по -лесно да пишем коментари и други такива неща и по този начин да трупаме точки, то с какво бихме били полезни на потребителите. Дали някой като влезе да търси рецепта би му било интересно да чете безумни коментари , като те са ненужни никому.
Лидия - Гери
Идеята да има раздел декорация на храна е много добра. На всеки от нас му се е случвало да иска да зарадва и изненада любимите си хора с прекрасно поднесена храна и започва едно търсене на идеи . А тук може не само да показваме интересни идеи , но и да коментираме как по лесно може да се направи.
Лидия - Гери
Сърнели и ги слагам във фризера. Понякога и рижинки , нарязани на парчета в бурканчета.
Лидия - Гери
Аз също съм на мнение , че рецептите които се добавят, трябва да са изпробвани от нас , а не просто написани за тези точки и когато се приготвят да се получава нещо за ядене.