Лидия - Гери

Готвач
Моята стенаРецепти257Статии4СъветиКоментари154Форумни теми102Постове във форума570За менИзпрати съобщениеточки7096

Повече солени приготвям , че то не може да се нахраним със сладки неща. Солените са по няколко на ден, а сладките едва ли повече от едно.

Не знам точно какво е било първото ми сготвено ядене , но спомените ми са пържени яйца и едни бухтички с лъжица.

Изсушаваме чубрица, джоджен, липа /за чай/. Във фризера съхраняваме лапад, чушки, спанак, грах, тиквички, магданоз, копър и други . В буркани консервираме компоти, сладка, лютеници.

И на мен ми се случва да импровизирам, особено когато от много неща е останало по - малко. В случая бих сварила езика и след това запечен с масло. А от боба една чорба, от брашното и маслините хляб с маслини.