Лидия - Гери
Лидия - Гери
Готвач

Моите форумни постове

Лидия - Гери
И аз така съм чела, че пикантните храни изгарят калории. Но дали е така не знам.
Лидия - Гери
Не съм пробвала.
Лидия - Гери
Не приготвям смути .
Лидия - Гери
Повече солени приготвям , че то не може да се нахраним със сладки неща. Солените са по няколко на ден, а сладките едва ли повече от едно.
Лидия - Гери
Не знам точно какво е било първото ми сготвено ядене , но спомените ми са пържени яйца и едни бухтички с лъжица.
Лидия - Гери
Слънчогледово олио.
Лидия - Гери
Слънчогледово олио използвам.
Лидия - Гери
Използвам само слънчогледово олио.
Лидия - Гери
Не съм яла, но като знам какво е не бих и опитала.
Лидия - Гери
През зимата по - често приготвям, понякога питки, баници и хляб на пекарната.
Лидия - Гери
От скоро започнахме да си купуваме .
Лидия - Гери
Изсушаваме чубрица, джоджен, липа /за чай/. Във фризера съхраняваме лапад, чушки, спанак, грах, тиквички, магданоз, копър и други . В буркани консервираме компоти, сладка, лютеници.
Лидия - Гери
И на мен ми се случва да импровизирам, особено когато от много неща е останало по - малко. В случая бих сварила езика и след това запечен с масло. А от боба една чорба, от брашното и маслините хляб с маслини.
Лидия - Гери
Не съм почитател на чесън, хапвам в храна но рядко.
Лидия - Гери
За първи път го чувам. Но ако е подобно на спанак ще ми допадне вкусово.
Лидия - Гери
Аз харесвам цветя и ми е приятно на окото да са навсякъде.
Лидия - Гери
Не знаех, че повечето кактуси са отрови при убождане. Но все пак те са за красота и едва ли имат връзка с готвенето в кухнята.
Лидия - Гери
Наблягам на вкуса, ако искам да се постарая повече и имам време наблягам и на визия.