Лидия - Гери
Лидия - Гери
Готвач

Моите форумни постове

Лидия - Гери
Като цяло класическите неща си хапваме.
Лидия - Гери
Аз само ги измивам, махам пънчето или оставям съвсем малко от него и не ги беля. Може и моя метод да не е правилен.
Лидия - Гери
Използвам преса за чесъна, а понякога го режа на ситно на дъска.
Лидия - Гери
И аз не използвам.
Лидия - Гери
Ползвам обикновен миксер. Докато работи няма да си купувам друг.
Лидия - Гери
На Тодоровден е постна трапезата. Аз знам че се вари царевица.
Лидия - Гери
И ние ги правим с памук. Декупажа стана доста популярен метод за боядисване на яйца в последните години и е ефектен резултата. Заслужава си усилията, но аз все още не съм опитвала.
Лидия - Гери
Нямам такава горелка.
Лидия - Гери
Купуваме само за Нова година.
Лидия - Гери
Купуваме само за Нова година. Нямаме навик да го пием през останалата част от годината.
Лидия - Гери
Не съм яла цветя, по скоро за украса бих ги ползвала.
Лидия - Гери
Ходим няколко пъти в месеца в един и същи ресторант в Перник. Кухнята е много добра и си заслужава. А относно поръчките обикновено салата, пилешки хапки с млечен сос, дроб по селски, картофи соте и други.
Лидия - Гери
Когато моето дете беше малко си приготвях храната в къщи. Е може и да не е била толкова разнообразна, но поне знам какво съм сложила вътре.
Лидия - Гери
Аз когато бях бременна се хранех , както и преди това. В началото прекалявах с количеството, но то се лепеше на мен, а не на детето. Защо да се замества месото с нещо друго ?
Лидия - Гери
Има публикувана рецепта от Русиана Михайлова, на дата 23.02.2016 г. може да я погледнеш.
Лидия - Гери
Този въпрос не е цел интрига. Питам има ли други които смятат ,че има снимки на купени неща. А това не е трудно купуваш, снимаш по от близо, пишеш си рецепта и готово. Може и да не съм права .
Лидия - Гери
Нищо от това . Нека всеки който го прави този тарикатлък , като прочете форумната тема да знае все пак , че останалите не сме толкова неграмотни и виждаме всичко това. А кой как ще играе честно или не е въпрос на личен избор.
Лидия - Гери
В момента постоянно правя салата с маруля. А като цяло кюфтета, пържоли, пържени картофи, мусака, месо с ориз.