Моите форумни постове

Лидия - Гери
Аз я приготвям с ориз и свинско месо.
Лидия - Гери
Вместо фиде, използвам ориз и понякога слагам месо.
Лидия - Гери
Мисля че те дори да не променят цвета си,ще изтече сока от нарязаните плодове .
Лидия - Гери
Не обичам бира и не пия. Но ми се струва трудоемко и бавно за изпълнение.
Лидия - Гери
Допадат ми такива вечери, дори и да не са чак толкова романтични. Обичам да приготвям такива изненади, обикновено приготвям салата, панирани пилешки хапки със сос, скара/ особено подходящо за лятото на открито/и задължително някакъв десерт. И всичко това съчетано с някакъв по - лек алкохол/ вино, домашен ликьор/.
Лидия - Гери
Да и аз съм съгласна.
Лидия - Гери
Аз обичам за по бързо да приготвям меса с топено сирене и гъби в гювеч.
Лидия - Гери
За първи път го чета това, че вода с оцет потиска апетита за сладко.
Лидия - Гери
Приготвям я с праз лук и чубрика.
Лидия - Гери
В картофена салата слагам картофи, лук, сол, олио, оцет, чубрица.
Лидия - Гери
Аз обикновено я разделям на филета, осолявам и мажа с олио. Пека на топла скара. След това я поднасям с резанчета лимон.
Лидия - Гери
И аз мисля че трябва да влезе въздух в тестото и да се образуват мехурчета за да стане пухкаво .
Лидия - Гери
Олиото има най - широко приложение според мен. А мас използвам за някои сладки.
Лидия - Гери
Към млякото добавяш малко вода, за да не загори.
Лидия - Гери
Интересна рецепта. не съм пробвала до сега.
Лидия - Гери
Използвам червено вино при приготвянето на св. меса, бира като добавка при панировка или когато пека пиле, ром за сладки.
Лидия - Гери
И аз приготвям сладкото като оставям почистените и нарязани плодове в тава и поръсени със захар, от предната вечер. На другият ден го варя.
Лидия - Гери
Колко килограма се побират в електрическата тенджера Ирина Андреева Jolie.