Драга Мишева
Чирак
Моята стенаРецепти59Снимки123Статии24Съвети2Коментари15Форумни теми10Постове във форума44За менИзпрати съобщениеточки1878
Защо съм в конкурса на Готвач.бг и тук ли ми е мястото?
Да ви кажа честно аз съм доста начинаеща в готвенето. За сайта разбрах покрай конкурса. Но.....такива рецепти има и така се запалих по готвенето, че вече конкурса не ме интересува. Има много потребители, които са готови на всичко за да получат награда. Ами да им е честита. За мен по-важното е, че тук открих едно друго мое АЗ - започнах да експериментирам в кухнята и нещата се получават. И това е благодарение на вас. Радвам се, че съм част от вашето семейство и няма да спра да ви показвам и моите кулинарни преживявания.
Шейкове - споделете идеи
Благодаря за хубавите идеи. Някои вече ги опитах и са страхотни.
Кой е любимият ви коктейл?
Благодаря. Ще си взема гренадин и малибу и ще опитам.
Кой е любимият ви коктейл?
Благодаря.
Фъстъчено масло - споделете мнения
Сама ли си го правиш? Удобно ли е да споделиш как?
Фъстъчено масло - споделете мнения
Благодаря ти.
Уиски - с какво го пиете?
Аз също пия само с вода. Така не се разваля вкусът.
Обичате ли и приготвяте ли суши?
Обожавам суши, но все още не съм си приготвяла домашно.
Обичате ли китайска храна?
Аз също обожавам китайската кухня, но не правя в домашни условия.
Чай с мед или захар?
Няма нищо по-хубаво от чай с мед.
За или против безалкохолните напитки
Твърдо против. Когато забременях, започнах да пия само вода и прясно изцеден сок. И до ден днешен не пия газирано и се чувствам много по-добре.
Какво питие най - често консумирате през зимата
През всеки сезон си пия уиски.
Някой опитвал ли е от кафето на Davidoff?
И за мен е доста скъпичко и се чудя дали да го опитам. За това питам. Благодаря.
Какво най-често си пийвате вечер?
Обичам уиски. Вкъщи си имам 1 бутилка и винаги си сипвам, когато ми се допие.
Споделете любимата си чуждестранна рецепта
Лазаня. Обожавам я и често си правя в нас.
Странности в чуждестранната кухня
Аз също пътъвум. Най-много ме впечатли фондюто, което ядох в Швейцария.
Рецепта за торта Гараш
Благодаря. Непременно ще я опитам
Супата със застройка или без застройка?
Аз не правя застройки. Понякога слагам малко брашно за да е по-гъстичка.