Моите форумни постове

Драга Мишева
За закваска винаги използвам Бор Чвор 4,5 масленост. Става много хубаво и гъсто домашното мляко
Драга Мишева
Определено сърми и чушки. Мога да си ги похапвам денонощно
Драга Мишева
Бях забравила за бобът в гърне в комбинация с пресна пита /на печка на дърва/ и тупана лютеница.
Драга Мишева
Дайте някаква идея за меню за вечеря. Всеки път пържоли, салата.....ще каня гости и искам нещо по-различно.
Драга Мишева
Това е добра идея. Благодаря
Драга Мишева
250 г пилешко месо 250 г ориз 1 глава кромид лук 60 г масло 2 ч.ч. (400 мл) пилешки бульон 3 бр. домати 60 г орехови ядки сол подправки - според вкуса Свареното пилешко месо се нарязва на тънки ивички, лука на малки кубчета и всичко се изпържва в масло до зачервяване. Прибавят се подправките, сол и ориза и при постоянно бъркане се пържи 5 минути. Залива се с бульон, прибавят се попарените, обелени и нарязани на четвъртинки домати, ореховите ядки и се задушава до омекване. Сварения ориз се разбърква с вилица и се поднася.
Драга Мишева
Звучи ми доста вкусно.
Драга Мишева
С бакпулвер наистина бухват и стават страхотни.