Драга Мишева

Чирак
Моята стенаРецепти59Статии24Съвети2Коментари15Форумни теми10Постове във форума44За менИзпрати съобщениеточки1884

Никак не харесвам арабската кухня. Всички ястия са едни и същи със зеленчуци и пилешко месо.

За мен изобщо не са практични. Купих си една и тя се стопи. Вече само в тефлон си правя сладкишите.

Хляб, 2 яйца, сирене и шунка по вкус, 300-400 мл. мляко. Хляба се нарязва или начупва. Всичко се омесва и се слага в тавичка да се пече в намазнена тава.

Давам идея и за бърза вечеря: тънички и мариновани пилешки пържолки, които запържвам на грил тиган за десетина минути всяка. Малко краставики и доматки за гарнитура и готово. Бързо, лесно и вкусно.

И аз си правя домашно мляко по същия начин, описан по-горе. Веднъж даже направих с биволско мляко и стана страхотно. Хапвахме го с вилица, защото беше много гъсто и маслено.

Да достатъчно е 4,5 масленост. Аз винаги използвам Бор Чвор и до сега не съм имала проблеми

За да стане още по-хубаво киселото мляко, трябва да се сложи и каймака от свареното мляко.

Аз също използвам корите на Одрин. Много съм доволна, защото са здрави и не се късат.

Вече съм опитвала. Наистина става много вкусна шарена сол. При мен и чубрицата е домашна и аромата е страхотен

Аз също съм много против. Виждала съм много семейства с малки деца / 4-5 годишни/ да седят и да си хапват бургери в MC или KFC. После децата били затлъстяли, как да ги накараме да спортуват и т.н.

Обожавам суши, но до сега не съм приготвяла. Благодаря за рецептата. Определено ще опитам да си направя.