Илияна Димова
Гуру
Моята стенаРецепти1273Снимки3565Статии41СъветиКоментари667Форумни теми45Постове във форума666За менИзпрати съобщениеточки27527
замразих белтъци, ами преди да ги готвя, как да ги размразявам, на стайна температура или в хладилник
не знам , дали трябва да се хвърля първата вода от варене на леща, накисвам я от вечерта в студена вода и държа в хладилник ( хубаво я измивам с няколко води), преди да варя изливам водата и отново измивам няколко пъти и тогава варя, не знам дали да хвърлям водата , като кипне
Харесва ми , че при новите условия, може да си избираме каквито ни харесват подаръци , за точките които събираме
Много не разбираме от зехтин, вземаме предимно за салати Екста върджин , харесва ни Коста Доро , Сан Лазаро също много ни хареса предложиха ни в ресторант към менюто , а в магазините много видове и ние сме вземали зехтин , който няма хубав вкус