Моите форумни постове

Илияна Димова
обличам се спортно и удобно
Илияна Димова
Благодаря Мария
Илияна Димова
така я хапваме , като е добре узряла с лъжичка
Илияна Димова
Не знаех , че може да се замразяват, благодаря
Илияна Димова
замразих белтъци, ами преди да ги готвя, как да ги размразявам, на стайна температура или в хладилник
Илияна Димова
не знам , дали трябва да се хвърля първата вода от варене на леща, накисвам я от вечерта в студена вода и държа в хладилник ( хубаво я измивам с няколко води), преди да варя изливам водата и отново измивам няколко пъти и тогава варя, не знам дали да хвърлям водата , като кипне
Илияна Димова
Да , гледам кулинарни предавания с интерес.
Илияна Димова
Зачетох се , много е интересно, не знаех , че пресните , необработени маслини са с горчив вкус
Илияна Димова
Харесва ми , че при новите условия, може да си избираме каквито ни харесват подаръци , за точките които събираме
Илияна Димова
И на мен ми е интересно , за тази рецепта , не знаех , че има такава салата
Илияна Димова
Много не разбираме от зехтин, вземаме предимно за салати Екста върджин , харесва ни Коста Доро , Сан Лазаро също много ни хареса предложиха ни в ресторант към менюто , а в магазините много видове и ние сме вземали зехтин , който няма хубав вкус
Илияна Димова
Благодаря и аз сега научавам за тази дума
Илияна Димова
харесваме да консумираме белен и нарязан на филийки , хубав е също и настърган с моркови за салата
Илияна Димова
Да, на фасул
Илияна Димова
като готвя някои супи и манджички , запържвам брашното
Илияна Димова
Брюкселско зеле съм приготвяла като микс в състава на други замразени зеленчуци и сготвих заедно със зеленчуците, не знам в прясно състояние , как се готови
Илияна Димова
да, често тестото няма хубав вкус
Илияна Димова
омлет