Моите форумни постове

Йорданка Тасева
За последно ще се опитам да споделя това,което искам да кажа, специално за Мария. Никой не говори за критика, критиката е хубаво нещо тя е градивна, ако си човек разбира се да си вземеш поука и да направиш нещо по-хубаво. Говоря за злоба, защото някои не престанахте да коментирате кой колко точки печелел със сандвичи, сосове, коктейли и въобще рецепти с малко съставки. За мен това също са рецепти, понякога взаимствам от няколко рецепти и правя нещо съвсем различно. В сайта трябва да има разнообразие . Тук влизат и хора,които не могат едни пържоли да начукат без да оплескат цялата кухня. Не си мислете ,че като вие експериментирате и ви се е получило и другите са така. Намерих кулинарна книга от началото на 90-те там има толкова елементарни рецепти, щом те могат да ги пишат и дори публикуват не виждам защо тук трябва все да публикуваш извъртяни рецепти , за да се доказваш. Въпроса е ,че някои се опитват, затова има бутон сготви, има да оцениш и то след като си сготвил и евентуално да оставиш коментар ако имаш препоръки и въпроси към човека ,който го е писал, та това е уважение и критиката се понася. А когато цял ден цъкаш и се заяждаш кой как накълцал грозно лука, или че спечелил няколко си точки за сандвич... това е злоба и тук идва момента в който трябва да Ви стане ясно, че има администратори ,които решават коя рецепта да качат, коя да отхвърлят, коя да е дълга, тематична или кратка...коя е с ясна и хубава снимка... много от вас забравиха, че те решават ! Евала правя наистина на Веселина Константинова за няколко месеца е сред първите и никъде не прочетох нейн коментар под чужда рецепта "тази рецепта не ме грабна" , тя работи и заслужава дори първата годишна награда и й го пожелавам от сърце! Ако съм обидила някой с коментарите си или с рецептите , снимките и статиите които публикувам се извинявам !
Йорданка Тасева
вече няколко пъти приготвям, с боровинки, с горски плодове и шоколадов. Най ми хареса с боровинките някак си е по-уравновесен вкуса за разлика от шоколадовия ,доста сладък беше станал )
Йорданка Тасева
голяма вкусотия - паста, пица, сосове. Определено ми допада и често приготвям.
Йорданка Тасева
Благодаря за отговора ви. Напоследък се замислям за по здравословно хранене като избягвам бялата захар.
Йорданка Тасева
с подсладител мисля че няма да е по-здравословно от бялата захар , по скоро ще е предпочитан от хора със заболявания ...
Йорданка Тасева
Когато имам повече свободно време експериментирам
Йорданка Тасева
Обожавам всякакви гъби, дори понякога се шегувам че ако умра ще е от гъби
Йорданка Тасева
гъби на скара, на тиган ... с масло
Йорданка Тасева
Благодаря за информацията, дано скоро се наканя да се пробвам да ги приготвям
Йорданка Тасева
бланширания ориз по -бързо ли се приготвя, до сега не съм работила с такъв?
Йорданка Тасева
не съм приготвяла , но определено изисква време и старание
Йорданка Тасева
Различно понякога режа краставицата понякога я стържа... Предпочитам пресните подправки копър, чесън , но като няма съм ползвала и такъв микс от подправки специални за таратор. Орех не слагам.
Йорданка Тасева
Благодаря ви, в крайна сметка й подарихме машина за вода (за топла и студена), зарадва се явно е имала нужда от нещо такова.
Йорданка Тасева
Зависи от ястието - с консерви, кетчуп, лютеница, червен пипер...
Йорданка Тасева
като цяло трябва да мине на различен режим на хранене , консумация на много вода, пресни плодове (ябълки,круши,сливи), печените чушки също разхлабват положението, фибри, сушени сини сливи, консумация на семена- ленено...
Йорданка Тасева
Каун и карпуза
Йорданка Тасева
голяма вкусотия
Йорданка Тасева
Краве и козе сирене