Стела Церковска

Новак
Моята стенаРецепти29СтатииСъветиКоментари10Форумни теми1Постове във форума8За менИзпрати съобщениеточки372

Цветослава–тп :У дома обичаме всякакви супи : постна зеленчукова , зеленчукова със сирене , топчета , пилешка . Аз обичам и крем супите , за разлика от мъжа ми който предпочита шкембе чорба или курбан чорба . Рибената чорба също е на почит.
Цвети,как приготвяш курбан чорбата?Не съм я яла от дете,а баба вече не е между живите,за да ми каже :cry:

Сия го е обяснила много добре
Значението й е „крехко, но твърдо”. Тоест ако на пастата са й необходими 5 минути,за Алденте варим 3.Или с други думи-почти сварено





У дома винаги пастатата е алденте.Не се разкашква ако се доготвя със салца или ако се наложи да я затоплиш 


bananka :Ами то няма никакъв вкус как да го обичаш :x:
То не само няма вкус ами ми се и "блажи" 


bananka :
даа но пък е много полезно и като повечето полезни неща е и неприятно
:x:
Τακα е
Предпочитам обаче да се лиша от него 





Аз също съм за това към всяка рецепта да има снимка,НО....виждам мнного,които или нне са това,което би трябвало да бъде или изобщо няма снимка (на много от рецептите да кажем на авторите).Защо за едни да е задължително,а за други не?!имам рецепти,които не мога да пусна,само защото снимката не е в подходящият формат или над или под ...колко МБ бяха там!
Нека поне да се оправи това с МБ-ите....

Да и при мен се случва често.Аз имам страничка във фейсбук и има много мои споделенни рецепти из иннтернет!