Наталия Петрова

Готвач
Моята стенаРецепти353Статии24Съвети10Коментари670Форумни теми5Постове във форума137За менИзпрати съобщениеточки7585

Напълно съм сагласна с теб Илияна,аз също купувам само прясна мая и то повече кубчета и си замразявам във фризера,след това я разтварям направо в по-топло мляко или вода. Не губи качествата си 


Измивам,почиствам,подсушавам,нарязвам или начупвам и пълня в найлонови торбички( онези 2 кг.без дръжки)колкото за едно готвене и замразявам. Винаги така го права. Остава свеж и може да се готви по какъвто и да е начин след това. Предпочитам го пред консервирания.

Компот,сладко,нектар ...Във фризера замразяваме много неща,но ягоди несъм опитвала.

Когато съм на почивка не готвя,каква почивка е ако ще трябва да готвя
)


Плода е изключетелно полезен,имам качена статия за него може да я разгледате

Аз също съм преварявала водата на децата си до 1 годинка. Лекарите също го препоръчват, като се има в предвид каква вода тече от чешмите ни...

Нина каква марка е машината ще споделиш ли.Ние всички вкъщи много обичаме сладолед и копуваме много ще ми се да си взема и аз такава машина.

Ограничавам им сладкото да. Наблягам на меда,плодовете и домашно приготвените торти и сладки неща. А относно бабите нямам такъв проблем, нашите баби когато идват на гости носят плодове,месо,мляко,кашкавал,бисквитки, такива неща, а когато ние сме на гости готвят неща който и аз приготвям за децата си. Но няма как да минем без сладолед и някое сокче примерно...

В сладкишите,чай,лимонада,палачинки,тиквеник,мюсли,топло мляко,..замествам захарта в повечето случай с мед ( домашен ).

Най- много ни харесва патешкото с ориз и много джоджън на фурна. Гаден дъх не по скоро специфичен аромат,но с повече подправки...

Ако съм на диета всичко ми е слабост
иначе най- немога да устоя на аромата на картофки на фурна и на пържоли. 



Правила съм доста пъти,красиво е ,но на вкус...Поне на мен неми харесва.Аз го правя с желатин и пудра захар.