Теодора Мещерова

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти136Статии74СъветиКоментари229Форумни теми8Постове във форума217За менИзпрати съобщениеточки3849

правила съм яйца ала фламенка с аспержи, също съм ги варила на пара и после на скара

Вили, на мен специално не ми допадат като вкус, но туристите умират за тях. А, яйцата а ла фламенка с аспержи наистина са вкусни

Да, веднъж бях направила един сладкиш за коледа, който бях гледала по 24 kitchen и стана доста сполучлив

Знам доста рецепти и почти никога не ми се налага, освен ако искам да приготвя нещо, в което не съм сигурна или нещо различно от това, което вече знам

Да, винаги, когато ми се отдаде възможност. Един истински готвач трябва според мен да умее да експериментира

По принцип карвинг означава да режеш месо пред хората- това правех и аз от време на време. А иначе карвинга като изкуство да правиш невероятни неща с нож- това вече наистина е уникално. Просто ти е жал да го изядеш после, като виждаш каква красота е сътворена

Да, защото не мога да правя домашни! Баба ми навремето правеше страхотна баница от домашни кори- да си оближеш пръстите

От домашните- майка ми, а от известните готвачи- Жак Пепен и Рудолф Ван Веен, както и Гордън Рамзи