Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Теодора Мещерова
правила съм яйца ала фламенка с аспержи, също съм ги варила на пара и после на скара
Теодора Мещерова
Вили, на мен специално не ми допадат като вкус, но туристите умират за тях. А, яйцата а ла фламенка с аспержи наистина са вкусни
Теодора Мещерова
Да, веднъж бях направила един сладкиш за коледа, който бях гледала по 24 kitchen и стана доста сполучлив
Теодора Мещерова
Знам доста рецепти и почти никога не ми се налага, освен ако искам да приготвя нещо, в което не съм сигурна или нещо различно от това, което вече знам
Теодора Мещерова
Пия вода, пречистена през система за вода.
Теодора Мещерова
Когато имам време- да
Теодора Мещерова
Вкусно е, опитвала съм и съм правила
Теодора Мещерова
Да, винаги, когато ми се отдаде възможност. Един истински готвач трябва според мен да умее да експериментира
Теодора Мещерова
Един път ядох и ми хареса много
Теодора Мещерова
Ябълков
Теодора Мещерова
По принцип карвинг означава да режеш месо пред хората- това правех и аз от време на време. А иначе карвинга като изкуство да правиш невероятни неща с нож- това вече наистина е уникално. Просто ти е жал да го изядеш после, като виждаш каква красота е сътворена
Теодора Мещерова
Да, защото не мога да правя домашни! Баба ми навремето правеше страхотна баница от домашни кори- да си оближеш пръстите
Теодора Мещерова
Лимонов сок, зехтин, сол, черен пипер, босилек, риган
Теодора Мещерова
Обожавам сладко от ягоди и череши
Теодора Мещерова
За да бъде полезен чаят, би трябвало да се пие с мед. Така го предпочитам и аз
Теодора Мещерова
Да, от време на време си купувам
Теодора Мещерова
Гледам да го избягвам, защото е вреден. Предпочитам маслото.
Теодора Мещерова
От домашните- майка ми, а от известните готвачи- Жак Пепен и Рудолф Ван Веен, както и Гордън Рамзи