Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Теодора Мещерова
лазанята отнема доста време, както и сърмичките от зеле
Теодора Мещерова
Не мога да откажа сладкото, колкото и да е вредно, също и всякакъв вид снаксове и чипсове
Теодора Мещерова
Всяка от нас знае много хитрини в готвенето. Примерно, за да не се напълни мивката ви с лпспи от риба, чистете я с домакинска тел. Остават по нея и няма нужда после да чистите мивката
Теодора Мещерова
Ако желаете, прочетете, имам две статии с хитрини
Теодора Мещерова
По принцип пия, каквото ми се пие, но най- често наблягам на виното и ракията.
Теодора Мещерова
Винце, въпреки, че зиме и лете си пия, каквото ми се пие
Теодора Мещерова
Хубави награди. Дано имам късмет да спечеля някоя и аз! Сайта е страхотен, но не ми харесва това надпреварване между потребителите. Всеки има принос към този сайт, всеки се старае да сготви нещо хубаво или да напише някоя хубава статия и за това мисля, че всеки заслужава поощрение. Лично мнение
Теодора Мещерова
Баница с късмети, картофена салата, някакви пържолки, питка, сърмички, баклава или тиквеник
Теодора Мещерова
Всички предавания по 24 kitchen са ми интересни с малки изключения. Има доста интересни и полезни неща. Обичам да гледам "Италианска идилия с Лидия".
Теодора Мещерова
на 15
Теодора Мещерова
Предпочитам да сготвя
Теодора Мещерова
Босилек, риган, розмарин, чубрица, черен пипер, червен пипер
Теодора Мещерова
Когато искаш да използваш останалите части месо по дъното на тигана, в който се е пържило, слагаш чаша вино или бульон. Така можеш да получиш добър сос към ястието
Теодора Мещерова
Набързо скалъпвам едни мини пици, по чаша бира и съм готова. Ако пък са очаквани, може и десерт, може нещо да си поиграя да направя специално
Теодора Мещерова
разбивам яйца с кисело мляко и брашно, слагам на котлона и бъркам, докато заври, след това добавям от бульона на супата няколко черпака и продължавам да бъркам. На това му се казва варена застройка
Теодора Мещерова
Използвам обикновени салфетки. Ако имам гости или е някакъв празник, тогава използвам по-хубави. Иначе на масата слагам вилица и нож, ако има и супа- лъжица. Отсервирам си с ръце, без поднос
Теодора Мещерова
Имам две статии на такава тематика. Можеш да прочетеш и ако съм полезна ще се радвам
Теодора Мещерова
Червеният лук според мен върви повече на салати, докато белия е за готвене