Теодора Мещерова

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти136Статии74СъветиКоментари229Форумни теми8Постове във форума217За менИзпрати съобщениеточки3849

Не мога да откажа сладкото, колкото и да е вредно, също и всякакъв вид снаксове и чипсове 


Всяка от нас знае много хитрини в готвенето. Примерно, за да не се напълни мивката ви с лпспи от риба, чистете я с домакинска тел. Остават по нея и няма нужда после да чистите мивката

По принцип пия, каквото ми се пие, но най- често наблягам на виното и ракията.

Винце, въпреки, че зиме и лете си пия, каквото ми се пие

Хубави награди. Дано имам късмет да спечеля някоя и аз! Сайта е страхотен, но не ми харесва това надпреварване между потребителите. Всеки има принос към този сайт, всеки се старае да сготви нещо хубаво или да напише някоя хубава статия и за това мисля, че всеки заслужава поощрение. Лично мнение 


Баница с късмети, картофена салата, някакви пържолки, питка, сърмички, баклава или тиквеник

Всички предавания по 24 kitchen са ми интересни с малки изключения. Има доста интересни и полезни неща. Обичам да гледам "Италианска идилия с Лидия".

Предпочитам да сготвя

Когато искаш да използваш останалите части месо по дъното на тигана, в който се е пържило, слагаш чаша вино или бульон. Така можеш да получиш добър сос към ястието 


Набързо скалъпвам едни мини пици, по чаша бира и съм готова. Ако пък са очаквани, може и десерт, може нещо да си поиграя да направя специално

разбивам яйца с кисело мляко и брашно, слагам на котлона и бъркам, докато заври, след това добавям от бульона на супата няколко черпака и продължавам да бъркам. На това му се казва варена застройка

Използвам обикновени салфетки. Ако имам гости или е някакъв празник, тогава използвам по-хубави. Иначе на масата слагам вилица и нож, ако има и супа- лъжица. Отсервирам си с ръце, без поднос

Имам две статии на такава тематика. Можеш да прочетеш и ако съм полезна ще се радвам

Червеният лук според мен върви повече на салати, докато белия е за готвене 
