Monika Ivanova
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти456Снимки1533Статии146СъветиКоментари1064Форумни теми10Постове във форума252За менИзпрати съобщениеточки18369
Измивам го, запържвам леко на тиган, добавям на 1 чаша ориз 3 чаши вода оставям на котлона малко да дръпне водата и после го овкусявам и го пъхам във фурната.
Винаги държа едно пликче със сухи мезета в хладилника, че преди често се излагах като дойдат гости. Иначе гъбки ако имате те са най-бързи и лесни- премивате и на тигана с олио и подправки по собствен вкус.
И аз съм с две ръце за цеденото на Олимпус, напоследък и по изварата им се запалих. Хубави са им продуктите.
а моите снимки не иска да ги качи, гледах правилата-мои са, ясни, достатъчно големи, хоризонтални и пак не...
хубава е идеяа, а знаете ли (че аз съм отскоро тук) има ли начин да докладваме на админ нередности. Ровейки се натъкнах на множество рецепти,с тотално неотговарящи снимки.
Ооо аз съм с яйцата на хартия и наистина вкуса им точно от тези печки, старите е невероятен. Сега ги правя понякога, но на нашите котлони много бързо прегарят, а баба беше майстор с нейната си печица. Толкова по-вкусно беше, особено когато нямахме достъп до много неща и не бяхме и опитвали кой знае какво.
Моя мъж всяка нощ изяжда всичко от шкафа със сладките неща и е слабичък милия...хем му се чудя хем му завиждам.
Е то така се отслабва като спортуваш, храниш се малко по-здравословно,отколкото преди и си подобриш метаболизма