Моите форумни постове

Monika Ivanova
Измивам го, запържвам леко на тиган, добавям на 1 чаша ориз 3 чаши вода оставям на котлона малко да дръпне водата и после го овкусявам и го пъхам във фурната.
Monika Ivanova
Винаги държа едно пликче със сухи мезета в хладилника, че преди често се излагах като дойдат гости. Иначе гъбки ако имате те са най-бързи и лесни- премивате и на тигана с олио и подправки по собствен вкус.
Monika Ivanova
И аз съм с две ръце за цеденото на Олимпус, напоследък и по изварата им се запалих. Хубави са им продуктите.
Monika Ivanova
домашно сирене или на тиган или във фолио и запечено във фолио и пастърма- също домашна
Monika Ivanova
домашно сирене или на тиган или във фолио и запечено във фолио и пастърма- също домашна
Monika Ivanova
а моите снимки не иска да ги качи, гледах правилата-мои са, ясни, достатъчно големи, хоризонтални и пак не...
Monika Ivanova
хубава е идеяа, а знаете ли (че аз съм отскоро тук) има ли начин да докладваме на админ нередности. Ровейки се натъкнах на множество рецепти,с тотално неотговарящи снимки.
Monika Ivanova
Още от детството ми ги обожавам печени на хартия. Несравним вкус, а много хора не са и опитвали.
Monika Ivanova
Ооо аз съм с яйцата на хартия и наистина вкуса им точно от тези печки, старите е невероятен. Сега ги правя понякога, но на нашите котлони много бързо прегарят, а баба беше майстор с нейната си печица. Толкова по-вкусно беше, особено когато нямахме достъп до много неща и не бяхме и опитвали кой знае какво.
Monika Ivanova
абсолютно всеки ден и то по няколко пъти на ден,защото обичаме топло и пр1сно да ни е яденето
Monika Ivanova
полусурово- полуготово...уж най-добре свареното, което не е преварено
Monika Ivanova
Моя мъж всяка нощ изяжда всичко от шкафа със сладките неща и е слабичък милия...хем му се чудя хем му завиждам.
Monika Ivanova
Аз не, но мъжа ми яде цяла нощ, а нищо не му се лепи...не е честно.
Monika Ivanova
С червено вино похапваме сиренце запечено или на тиган или във фолио.
Monika Ivanova
наскоро напълних домати с плънка за сарми и стана уникална вкусотия
Monika Ivanova
Е то така се отслабва като спортуваш, храниш се малко по-здравословно,отколкото преди и си подобриш метаболизма
Monika Ivanova
много я обичам на препечена филийка, иначе с яйце и малко извара става много интересна комбинация, но се пържи и не е от най-здравословните
Monika Ivanova
И да обичам и да не обичам, всички вкъщи на мен разчитат и никой не иска да пипне да готви.