Моите форумни постове

Veselina
За 2,3 дни нищо им няма.
Veselina
Обичам да гледам и от тях научавам нови неща, записвам си рецепти.
Veselina
Според мен е по правилно да се качват рецепти и когато натрупаш определен брой точки и решаваш да продължиш или да спечелиш тази или онази награда, после пак качваш ...... Качваш рецепти когато имаш време дали ще са 5 или 15 бр.Сега е една безмислена надпревара, качват се абсурдни понякога рецепти с продукт от тематична седмица, само и само да имаш точки и да си напред.През месеците печелят едни и същи. Така всичко ще бъде всичко и по подредено.
Veselina
Аз ползвам и ми харесва Сан Лазаро и Коста доро. Изминалата седмица закупих от Метро на промоция 2 по 1 л. Екстра върджин на Коста доро. Ползвала съм и наливен за готвене от Гърция, който е различен като цвят, аромат.
Veselina
Рядко.Избягвам да правя запръжка, но има ястия които са по вкусни със.
Veselina
Не съм попадала на лошо качество или размразявано много пъти.А дали е вредно-може и да, то сега четем за много вреди от храни.
Veselina
Опитвала съм туршия мешана в която има и парчета голия.Хареса ми на вкус.Не съм виждала на пазара да си купя.
Veselina
Леко позапържвам каймата.
Veselina
От скоро използвам такъв и ми харесва.Моя е в мелничка.
Veselina
Следя темата, мисля да пробвам.Доста изчетох за метода и прилагането му.
Veselina
И аз смятам така.Вкусни са, ще кажат някои елементарно е, но става бързо, не отнема време и е решение, като няма приготвен обяд например.Правя си омлети, бъркани яйца с шунка, сирена, често и с зеленчуци.Също и забулени със сос.
Veselina
Не бих замразявала сготвено.Не ми се струва добра идея.Интересно е да прочета мнения.
Veselina
Естествено, че има много добри фотографи снимащи ястия.Сред кулинарите има и любители и професионални фотографи отдаващи се и на двете неща.Аз от скоро почнах да снимам това което приготвя и нямам снимки.Тук в този сайт виждам че има много добри снимки.
Veselina
Задължително малка питка, дано ми се получи добре.Знаем всички, че на такива празници се прави хляб, пита.За десерт вече съм направила Жадната монахиня и охлювчета с маслинка.
Veselina
Мисля че е едно и също.За направата на истинският катък или крокмач трябва кисело мляко, сол, сирене, люта чушка.Но като се замисля чела съм много подобни рецепти, така, че не се знае къде е истината.Ако подхванем темата ще настане спор.Със сигурност и това е рецепта която е претърпяла промени във времето.
Veselina
Ползвам червено вино за паржоли на фурна; пиле с лук, както и за месо с гъби и картофи в глинен гювеч. Чела съм, а и готвачи съм слушала в предавания, че е хубаво при готвене да се слагат качествени вина, но не го спазвам, купувам бутилка червено с цена 5-6 лв.и я ползвам само за това.
Veselina
Може би повтарящи се рецепти и лоши снимки е оплакването.Похвала-старанието на всички.
Veselina
Много ми харесва италианската кухня.Яла съм паста различни видове с приготвени към тях сосове, лазаня също.Приготвям паста със сос понякога у дома.Обожавам и пица, много често правя и пици.Харесвам и полента със сирена.Била съм в Италия три пъти и съм опитвала от тяхната кухня.Едно от нещата, които също ми харесва е салата с рукола, домати, краставици и дресинг.