Моите форумни постове

Veselina
Изненадана съм и аз, че други не са го опитвали.Хрупкав, вкусен и леко сладък е като узрее, а като му мине времето става мек и се свива и е по хлебен.
Veselina
Много рядко готвя на око.За тестени и сладки - никога.
Veselina
Не съм пушач. Немога да си представя как ще готвиш и пушиш едновременно. Не е хубаво, а и не и хигиенично.
Veselina
Ще е за тестени изделия.По подробно написана.
Veselina
В чист и сух буркан, добре затворен, сложен в хладилника.
Veselina
Само баница съм правила няколко пъти и ми хареса, но нямам снимки.В сайта видях рецепта за тип баклава с халва.Яла съм и баница с орехи и турска халва и ми допадна.
Veselina
Печени за ядене, а сурови много обичам да ги слагам в сладкиши.
Veselina
Скоро гледах една реклама на кренвирши която звучеше : "ядеш и ревеш".Представено е семейство около маса за хранене, което хапва кренвирши и реве.Имат абсурдно изражение всички.
Veselina
Наблегнете на много вода, билков чай и плодове на ден до 600 г. Правете го 10 дни и ще видите че има резултат.
Veselina
Интересна тема.
Veselina
Да използвала съм. Преди време от Турция бях си купила сок от нар в бутилка, който е за салати.Беше в малко шише, като Балсамико. Ползвах го за овкусяване на пресни салати. Получават се добре на вкус. Ароматен и тъмно червен на цвят е.
Veselina
Опитвала съм луканка смес от свинско и магарешко месо и ми хареса вкуса.и само от магаре.Бяха сухи, добре овкусени.Месото е тъмно.
Veselina
Нямам дечица, но като бях дете, на рожден ден се правеше у дома тава с баница, нарязана на квадрати, домашна торта, сандвичи тип принцеси с шунка и кашкавал на фурна, бисквитен салам, кошнички, меденки като мечета, локумки с вино.Мисля че у дома е най добре защото децата са под око, все пак се отговаря и за чужди деца, а и емоцията е по -голяма.
Veselina
Чела съм, но не съм виждала да се продава.
Veselina
Подарявали са ми формички за сладки 20 вида в кутия, фирми за питки.Аз съм подарявали също на любители кулинари.Последният път подарих на моя близка форма за мъфини-сърца.Хубаво е да получаваш нещо свързано с това което ти е хоби, например сладкарство.Толкова много неща продават в момента.
Veselina
Говорейки за преса за миди, гъбки, орехчета бях изненадана, че още ги продават.Видях скоро такава в един магазин.Смятам да си купя такава.
Veselina
Всякакви видове било с пресни зеленчуци или по тежки.Скоро ще дойде ред и на тези с майонеза например.
Veselina
Спортно - елегантно.