Моите форумни постове

Veselina
Съдържа лук, картофи, сол и джоджен и се готви на тиган на котлона.Пече се.Това е най срещаният вариант.Хапвала съм в няколко варианта-със сирене вътре, както и такъв без сиренето, но в тесто на фурна.
Veselina
Според вкуса на човек, но щом е манджа, трябва да е по-гъст.
Veselina
Почиства се, слага се в торбички и се слага в фризера.Така се запазва.
Veselina
Почиствам го и го слагам в платнена торбичка, и после в тенджера.Нищо не му става.Купувам боб от пазара насипен малко количество.
Veselina
След завирането 5 мин. е достатъчно.
Veselina
Павя сладкиши и закуски и с бакпулвер и сода.Повечето от изпитаните ми рецепти са с бакпулвер.
Veselina
Не съм опитна кулинарна, но се опитвам да изпробвам нови продукти, чета рецепти и често правя нови неща.
Veselina
Има една хубава диета, която е за прочистване с жито/сварено/, сурови орехи и ябълки.
Veselina
Няма значение какъв е сезона, правя това което ми се хапва. Съобразявам се с продуктите с които разполагам и според тези които мога да си купя.
Veselina
Не, не съм и никога не съм яла такъв.Не ми се вижда добра идея.
Veselina
Работя само с кубче мая.Според мен пити, хляб, закуски стават по добре.
Veselina
Пробвах веднъж с малко пакетче нарязни на колелца сурови тиквички, но определено не ми допадна.На вкус не бяха добри, меки, много воднисти, с лош цвят, крайчетата на корите като гумени.
Veselina
Бланшира се и се слага в малки найлонови пликове.
Veselina
Тиган за яйца на очи с три гнезда.Другото е преса за вафли, но като се замисля може да има още един, два.
Veselina
До сега съм приготвяла манатарки и печурки по различни начини.Харесвам ги като вкус.
Veselina
Купувам ги готови.Това си е за голям майстор.
Veselina
Нямам предпочитания.Ползвала съм много видове.С малки изключения качеството е едно и също.
Veselina
Ситно нарязан без чесън и с копър.