Veselina
Иноватор
Моята стенаРецепти306Снимки1051Статии4СъветиКоментари66Форумни теми6Постове във форума235За менИзпрати съобщениеточки8896
Съдържа лук, картофи, сол и джоджен и се готви на тиган на котлона.Пече се.Това е най срещаният вариант.Хапвала съм в няколко варианта-със сирене вътре, както и такъв без сиренето, но в тесто на фурна.
Почиствам го и го слагам в платнена торбичка, и после в тенджера.Нищо не му става.Купувам боб от пазара насипен малко количество.
Не съм опитна кулинарна, но се опитвам да изпробвам нови продукти, чета рецепти и често правя нови неща.
Няма значение какъв е сезона, правя това което ми се хапва. Съобразявам се с продуктите с които разполагам и според тези които мога да си купя.
Пробвах веднъж с малко пакетче нарязни на колелца сурови тиквички, но определено не ми допадна.На вкус не бяха добри, меки, много воднисти, с лош цвят, крайчетата на корите като гумени.