Veselina
Иноватор
Моята стенаРецепти306Снимки1051Статии4СъветиКоментари66Форумни теми6Постове във форума235За менИзпрати съобщениеточки8896
Най - добре е според мен нарязана на ситно краставица, обелена, копър, малко чесън, хубаво гъсто кисело мляко и малко студена вода, сол, олио.
Сладката и три годишни да са нищо им няма.Има хора които правят много неща за зимата, и като остане слагат в бидона за ракия, ако варят.
Не, защото не пия. Мои познати си купуват плодове и варят, или комбинират от няколко вида плод от градините си и варят.Знам че варенето си има майсторлък.
С бяло сирене за закуска и малко масло.Също и за салата, слагам и царевица, шунка, майонеза, грах, сол на вкус.
Ползвам само немските марки масла.Купувам си 2,3 по 250 гр. когато са на промоция на по 2,00 - 2,30 лв. Винаги съм зередена с масло. Ароматно и е вкусно.
Ползвам немски масла,като съм се спряла на 2 марки от 250 г., които са вкусни и са добри, като цена.В последно време ползвам българско Бор Чвор и Саяна, които ми харесват на вкус, аромат и не миришат на суровата, не са водни.
Ако нямам пресни домати използват доматен сок от шише
или белени на парченца от консерва.За пица може и малко лютеница.
На почивка, екскурзия не готвя и не бих готвила.Единствено купувам хляб тостерен,колбас, кашкавал докато съм на даденото място и правя сандвичи.
Не знаех за слагането на картоф, научих нещо ново. Не се случва да преселя. По добре по малко, после мажеш да добавиш.
Само като си помисля за агнешка глава ми е неприятно камо ли да я приготвя.Знам че се вари и обезкостява.Овкусява се с подправки, слага се масло и малко бульон и се пече.