Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Didi Miteva»Моите форумни постове

Моите форумни постове

Didi MitevaМислите ли, че 2017- та година отново ще има кулинарен конкурс?
Супер, много се радвам. Ще има нови потребители в сайта
Didi MitevaПолезни ли са кафявите банани?
Обичам бананите на точки. Вкусни и ароматни. Бях чела в интернет, че са по- полезни от другите.
Didi MitevaКак съхранявате мед?
Доколкото съм запозната медът не се разваля. И на мен не ми се е случвало да се развали. Иначе го съхранявам в шкаф.
Didi MitevaСъхранявате ли правилно продуктите си в хладилника?
Не мога да кажа, че стриктно спазвам правилата за съхранение. Даже много често ми е препълнен хладилника и тогава главната ми цел е да успея да ги подредя.
Didi MitevaСурови или печени ядки предпочитате?
Аз ги предпочитам печени и солени. Разбира се суровите са по- полезни и в момента, както и кърмя наблягам на суровите.
Didi MitevaЩо е то момици?
И на мен ми е интересно да разбера. За пръв път го чувам от вас. А може и да е нещо често срещано и употребявано, но да ни е познато под друго име.
Didi MitevaИзползвате ли плода Нар в кулинарията?
Обожавам го със сладолед. Комбинацията е страхотна!
Didi MitevaНов формат на кулинарния ни конкурс с мноого награди
Идеята е уникална. А и така ще има доста нови хора, които ще се включат, защото ще знаят, че когато съберат нужните точки ще си получат наградата Одобрявам с две ръце
Didi MitevaПипер меланж - харесва ли ви комбинацията?
Откакто го открих го ползвам редовно
Didi MitevaДа направим явно гласуването на рецепти и текстове
Идеята е добра, всеки има право да види кой му е харесал рецептата и кой не е
Didi MitevaКакво ще готвите за Голяма Богородица?
Чувала съм, че се прави боб и пита, но за боба не знам защо точно. Мисля, че каквото и да се приготви ще е по
Didi MitevaВегетарианството - как започнахте?
Не съм се отказала от месото и обичам да си похапвам. Скарана съм само с рибните продукти. Познавам и хора, които отказаха месото. Но някакси ми се стори масово преди известно време нашумя и те станаха вегани изведнъж.
Didi MitevaВарите ли домашна ракия? Привърженици ли сте
Ние си варим. Качеството е доста по- добро от това, което се предлага на пазара
Didi MitevaГотвене и хранене по време на пости?
Не постя от доста години. Преди време съм постила, наблягах на салатите и най- вече на зелена салата. Много ми беше вкусна тогава
Didi MitevaВнимавайте със шоколад Милка !
А само в шоколад Милка ли се съдържа или и в други марки шоколади? Не чета съдържанието по принцип.
Didi MitevaЦветята, като храна?
Готвила съм ризото с шафран ( минзухар), страхотен вкус и аромат придава
Didi MitevaКак се прави домашна боза?
Дано да се получи рецептата и аз се записвам за нея. Обичам много боза и ще се радвам да опитам домашно приготвена