Моите форумни постове

Зори
На дървена поставка (но не лакирана) капвай по няколко капки масло от лавандула или лимонена трева, купуват се от аптеката. Мирише приятно, а освен всичко останало, лимонената трева (цитронела) гони и комарите.
Зори
На дървена поставка (но не лакирана) капвай по няколко капки масло от лавандула или лимонена трева, купуват се от аптеката. Мирише приятно, а освен всичко останало, лимонената трева (цитронела) гони и комарите.
Зори
След Йорданов или Иванов ден?!
Зори
Благодаря Ви за отговора - вече ще знам. Аз понеже не бях сигурна - изчаках да мине и Банго Василий (ромската нова година) - за всеки случай!
Зори
Да, ще пробвам ако не намеря сладкарска боя. Между другото и една магазинерка ми препоръча степчетата за оцветител.
Зори
Това е моята рецепта за коледни курабиики, всяка година ги приготвям задължително поне веднъж за Коледа, винаги с отличен резултат! Вкъщи толкова ги харесват, че вече не могат да се нарекат "коледни", защото ги приготвяме и хапваме целогодишно... http://recepti.gotvach.bg/r-86344-%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8_%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D0%BA%D0%B8_%D1%81_%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D1%82%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%B0_%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D1%83%D1%80%D0%B0
Зори
Най-вкусната "фалшива" шкембе чорба, която съм опитвала беше от декемврийски (набрани през декември заради топлата зима) гъби Кладница. С ръка на сърцето мога да заявя, че ми хареса дори повече и от "оргиналната" рецепта.
Зори
Никой ли няма да изрази мнение по темата? Кажете какво мислите ...
Зори
Върти ми се една идея от известно време, всъщност от момента в който получих ранга Мастър шеф. Ще я споделя тук, пък администраторите ще решат дали има хляб в нея... Когато се прибрах вкъщи и се похвалих, че съм вече Мастър Шеф, синът ми ме попита "Мамо ами къде ти е престилката?" Та да изплюя камъчето: Предлагам когато кулинарите получат по-висок ранг в Готвач.бг (Иноватор - > Мастър Шеф - >Гуру - > Автор) да получават и по една стилна престилка с емблемата на кулинарния сайт Готвач.бг и съответния ранг. Вие какво мислите за идеята?! Бихте ли се зарадвали на такава престилка? P.S. Ето го и отговора на Администратора, цитирам: Admin: Одобряваме идеята, ще направим такива престилки и ще ви пратим. Вие сте нашата реклама! https://gotvach.bg/u-183988
Зори
Аз да подсетя - ще има ли развитие по въпроса с престилките?
Зори
Замразих си пресен босилек в зехтин във фризера във форми за лед и се получава много вкусно и ароматно зо всичко - салати, спагети и т.н.
Зори
Вече си имам саксия със страхотен свеж босилек и нямам проблеми. Посадих пролетта семена и доста почаках, докато поникнаха. Дано да оцелее и през зимата Някой знае ли зимно време при какви условия трябва да се гледа босилек в саксия?
Зори
Чаената чаша е с вместимост 200 мл
Зори
Станислава, от цял сух хляб можеш да направиш моята торта: Домашна торта от хляб и бисквити Тя е без печене, прави се лесно и е много вкусна. Изпробвай рецептата и очаквам да качиш и снимки Ето по долу и линк към рецептата: http://recepti.gotvach.bg/r-64757-Домашна_торта_от_хляб_и_бисквити
Зори
Реших проблема с таблетки за басейни - санифорт (съдържат хлор) разтварям четвъртинка и водата е дезинфекцирана - става и за миене, и за съдове.
Зори
Благодаря за съвета! Слава Богу, вече имаме питейна вода и бедственото положение в град Панагюрище вече е отменено.
Зори
Ползвам често, особено когато мариновам месо за печене на скара. Зеленчуците се овкусяват също много добре с него, преди печене. Придава специфичен вкус и се получава леко гланцов ефект, когато е в комбинация със зехтин. Поздрави,