Моите форумни постове

Албена Асенова
Количеството вода зависи от килограмите.Минимум водата трябва да е литър и половина.Но както е казал Мечо Пух,,Колкото повече,толкова повече".
Албена Асенова
На мен лично не ми допада.И аз пробвах върху филия,но не ми хареса.
Албена Асенова
Когато имам време си ги приготвям сама.Разбира се и купувам,особено когато синът ми беше малък купувах за градина.Там не можеш да си позволиш нещо направено в къщи.
Албена Асенова
Когато не разполагам с време купувам.Но рядко попадам на наистина хубави торти.На вид -фантазия,на вкус пандишпан и сметана.
Албена Асенова
Отдавна се каня да пробвам да приготвя сама.Мисля,че не трудна технологията.
Албена Асенова
Да,имам.За това задушавам.Със запръжка е по-вкусно наистина,но здравето преди всичко.
Албена Асенова
Категорично и пак категорично ПРОТИВ.
Албена Асенова
Обикновено две или три.Зависи от много неща.Салатата е задължителна и не я броя.А десертът,особено през лятото са плодове.Те плодовете и пресните зеленчуци да винаги на трапезата.
Албена Асенова
Не се смятам за кулинар,но обичам да готвя и да експериментирам в кухнята.Понякога ми се получават нещата ,понякога е пълен провал .Почти всеки ден готвя,така,че може да се нарече хоби.Следя редовно кулинарните блогове за нещо интересно и различно.Винаги може да се научи нещо ново.
Албена Асенова
Естествено-хоби за което бих искала да имам повече време.Доставями удоволствие и щастие особено,ако и ,,дегустаторите" ми останат доволни.
Албена Асенова
И аз залагам на печения чийз кейк със крема сирене и сметана,но без плодове.
Албена Асенова
Китайско зеле,риба тон,краставица,дресинг.
Албена Асенова
Най-често готови.Спестяват време.И най-често използвам,,Одрински".
Албена Асенова
Човекът не е създаден като трвопасно животно.И храносмилателната му система и зъбите му са предназначени да преработват механично и по химичен път животинска храна.Така,че не измъчвайте организма си само с растителна храна.
Албена Асенова
Лимонов сок,зехтин и горчица,понякога и съвсем малко мед.Майонеза с кисело мляко.
Албена Асенова
Сладко от цели ягоди и смокини,шипков и ябълков мармалад.
Албена Асенова
Когато избирам патладжан гледам да не е прекалено голям и да е свеж.Предпочитам го най-вече печен в салата с домати и чушки.
Албена Асенова
Речна риба сом,шаран,пъстърва.