Моите форумни постове

Албена Асенова
Обикновено сок,но понякога чаша червено вино или бира.
Албена Асенова
Ако има и приспивно действие ще чакам с нетърпение рецептата.
Албена Асенова
Леко пикантно обичам,но прекалено люто е вече изпитание за сетивата.
Албена Асенова
Леко люта -твърдо да.Лютото гали вкусовите рецептори и подобрява вкусовите ни усещания.
Албена Асенова
Не,нямам.Но аз първо го кисна,после наливам вода,варя малко,сменям я,после в тенджерата под налягане.
Албена Асенова
По- добре да се набавят по естествен начин с храната,отколкото на таблетки.Хранителните добавки трябва да се приемат с мярка и само при необходимост.
Албена Асенова
Мисля няма лошо и 2-3 пъти седмично,стига да не втръсва.
Албена Асенова
Пиенето на вода ускоряваме метаболизма. Колкото по- бърза е обмяната на веществата в организма, толкова по- лесно и бързо се топят мазнините. Така че пиенето на вода, наистина помага при отслабнето.
Албена Асенова
Става вкусно като се запържи,но за да щадя стомасите,по-скоро задушавам лука.
Албена Асенова
Аз съм на диета само нощно време.
Албена Асенова
Вили и моят опит с годжи бери даде същия резултат.Аз хапвах плодовете с кисело мляко почти 2 месеца и НИЩО.
Албена Асенова
В Германия много ме впечатлиха лилавите картофи.Доста дребни бяха,но много вкусни.
Албена Асенова
Магданоз,джоджен,мащерка,целина,чубрица,калофер,босилек,копър...и ..доста са.
Албена Асенова
Сигурно приготвените меса имат невероятен аромат с тоя пушен пипер,но сега почти всичко пушено се отрича.
Албена Асенова
Имам ножици и от време на време я използвам за пиле.Най-често режа магданоз и копър с нея.
Албена Асенова
Зависи от супата.Има супи които не носят застройка.Но в традиционната българска кухня присъстват повече супите със застройки.
Албена Асенова
Остри ножове,фантазия и желание.
Албена Асенова
Обикновени.За мен са си най-добри и практични.