Admin
Администратор
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 5 години, преди 5 годиниСкъпи Кулинари,
от днес започваме новата ни тематична седмица (03.02 - 09.02) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- рибена чорба
- панирани гъби
- пълнени тиквички
- пълнени патладжани
- домашен пастет
- дроб-сарма
- свински ребра
- дърпана баница
- ореховки
- таралежки
- донъти
- крем брюле
- парфе
- шоколадови мъфини
- лава кейк
- бадемова торта
- бананова торта
Всяка тематична рецепта ще ви носи стандартните 23 точки. В женския ни сайт Ezine.bg тематиката е същата.
поздрави,
Готвач.бг- Михаил ТерзиевЗдравейте Кулинари! Не съм много по писането, но скоро видях, че се подготвят и нови награди в скоро време. И реших да попитам нещо. Защо за по малко точки ( и по достъпни) няма награди като покривки и кърпи? Всяко едно домакинство има нужда от тях и още една кърпа или покривка никога не е излишна. А защо не и нещо тип поощрително, като готварска шапка с името, престилка или термо ръкавица?Харесва миОтговор7
- ГеновеваИ аз Благодаря за новия ранг!Харесва миОтговор4
- IvelinaБлагодаря от сърце за новия ранг !Бъдете все така успешни и добри Готвач.бг!Харесва миОтговор6
- Н.АкифоваБлагодаря и аз за новия ранг :)))Харесва миОтговор7
- Ivana Krasteva-PieroniБлагодаря от сърце! Харесва миОтговор6
- ВИЛИ-Виолета МатеваБлагодаря за новия кулинарен ранг - автор :)))Харесва миОтговор7
- ВИЛИ-Виолета МатеваБлагодаря Зори и на всички други ,това е голяма чест за мен да съм първия автор ,но си е отговорно де :))) Пожелавам на всички кулинари да стигнат до този ранг- виждам ви на хоризонта сте доста ,но накрая ще останат само тези, които наистина обичат да готвят много и да се забавляват ! Успех момичета !Харесва ми5
- ЗориЧестито заслужено повишение Вили! :))) Трябва да почерпиш, защото мисля че си първия автор в сайта готвач.бг!Харесва ми6
- Биляна ВладоваИма ли някакъв проблем с наградата, която съм избрала? Вече доста време свети жълто.Харесва миОтговор
- Adminне, наградите не се изпращат веднага, чакаме да се съберат няколко души. Ще получите известие като ги пуснем. Харесва ми1
- Потребител#240543Някой получавал ли е наградите от Оберон? Ако не, кога се очакват?Харесва миОтговор1
- ВИЛИ-Виолета МатеваНищо не сме получили ,очаквам към 8 март да пристигнат да спретна една леща :)))) шегичкаХаресва ми
- AdminАдресите са изпратени на Оберон, не знам кога ще ги пуснат.Харесва ми2
- Теодора МещероваИскам да попитам защо рецептата за шпиковано пуешко бутче е изтрита и е окачествена като рецепта с ниска кулинарна стойност, при положение, че снимките бяха хубави, а и самата рецепта също! Мисля, че е насочено лично към мен! Извинявай, господин Админ, но мисля, че рецептата си беше хубава!Харесва миОтговор
- Rositsa IvanovaПривет, г-це Мещерова! Рецептата Ви беше изтрита, защото снимките бяха размазани, тъмни, а самата рецепта не показваше интересна кулинарна идея, която да разкрие потенциала Ви - запечено пиле със замразени зеленчуци. Това е редакторското решение и не е лично към Вас, а към конкретната рецепта. Приятен ден и успешно готвене!Харесва ми
- ЗориЗдравейте, някой знае ли Марчева къде се загуби!? Определено отсъствието и в сайта се усеща много осезаемо... :(Харесва миОтговор4
- Sevdalina IrikovaИзпратих й съобщение, Зори, но нямам отговор. Надявам се да е добре! И на мен ми липсва! Поздрави!Харесва ми2
- Adminаз нищо не знамХаресва ми1