Ирена Лазарова
Ирена Лазарова
Новак

Моите форумни теми

Ирена ЛазароваПлесенясъл ориз - Мелор Български Ориз Мелко
Здравейте, Искам да изразя възмущението си от ориза, който купих днес. Чудех се какъв да избера и взех Мелор Български Ориз Мелко (поне така пише на опаковката). И тръгнах да правя пиле с ориз .... отворих ориза, който на външен вид си изглеждаше съвсем нормално, и за мое голямо очудване вътре имаше някакви огромни слепени плесенясали бучки. Едвам се сдържах да не повърна. В следващите дни ще се опитам да кача и снимки. :evil: Оризът не е с изтекла годност, до 01.01.2012 е годен. Не мога да разбера коя е фирмата производител да се оплача. На етикета пише пакетиран е от Оризана Пазарджик ООД, но това не значи, че те са производителя или? В интернет видях че има Мелор ООД и Мелко ООД. Както и да е, ако ще купувате ориз, не купувайт такъв боклук като споменатия по горе :n:
Ирена ЛазароваКоя е най-успешната диета
Здравейте, искам да направя една диета, но като гледам колко много различни диети има не знам коя да почна. Някои диети според мен съвсем си противоречат Споделете вашия опит, от коя диета сте доволни и от коя не? Има ли резултат и какво трябва да се спазва?
Ирена ЛазароваПротив или за хапчетата за отслабване
Постоянно дават реклами по телевизията и в интернет на разни хапчета и продукти за отслабване. Някои ползвал ли е въобше такива и ако да, то има ли ефект или е поредната измислица да си харчим парите? Ако сте ползвали такива неща, ще съм благодарна да препоръчате някои продукти, тяхният ефект и има ли странични действия от тях. Мерси