Gotvach.bg»Съвети»Защо ми загарят сармите в тенджерата?

Защо ми загарят сармите в тенджерата?

MarianeMariane
Джедай
254955
Защо ми загарят сармите в тенджерата?
Комплект от 3 японски ножа с калъф за носене
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 японски ножа с калъф за носене
79.00 лв.

Сармите не са просто едно от любимите ястия на българина, те са невероятен деликатес във всичките му форми. Няма човек, който да устои да не опита невероятните станимашки сармички.

Дори и не искаме да си представим Бъдни вечер, ако на масата не присъстват вкусно постни зелеви сарми и пълнени чушки.

Опитните домакини са на мнение, че не е никак трудно човек да приготви сарми, но всеки начинаещ готвач ще ви каже, че това може да се превърне в истинско кулинарно фиаско.

Един от най-честите проблеми при приготвянето на сарми е загарянето на сармите в тенджерата.

Обикновено загарянето се получава, когато поставите сармите директно на дъното на съда, в който готвите, ползвате прекалено силен котлон или и двете едновременно.

Правило номер 1 да не ви загарят сармите е да поставите на дъното на съда, в който ги приготвяте, негодни за навиване лозови или зелеви листа, или обърната чиния, а може и двете едновременно.

След това се придържайте към рецептата и не се притеснявайте, че сармите ви може да загорят. Изпитани рецепти за сарми с лозови листа и сарми със зелеви листа може да намерите на нашия сайт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Този съвет още не е коментиран. Бъди първият, който ще остави коментар към него:Анонимен