Сия Рибагина
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти752Снимки2276Статии72СъветиКоментари972Форумни теми119Постове във форума428За менИзпрати съобщениеточки16998
- Сия Рибагинагласува за: Торта с черешово желе и боровинкипреди 6 годиниТорта с черешово желе и боровинки12.11.2022Бисквитена торта
- Ваня Георгиеваполучи награда за своя принос в мрежата: Пералняпреди 6 години
- Ваня ГеоргиеваПривет! Пералнята работи много добре за което отново Ви благодаря ! :)Харесва миОтговор
- Сия РибагинаБраво, Ванче, честито, със здраве да си я ползвате!Харесва миОтговор1
- Ваня ГеоргиеваМного благодаря Сия!Харесва ми
- Dora GrozevaЧестито Ваня! Харесва миОтговор1
- Всички коментари
- Ваня Георгиеваполучи награда за своя принос в мрежата: Пералняпреди 6 години
- Ваня ГеоргиеваПривет! Пералнята работи много добре за което отново Ви благодаря ! :)Харесва миОтговор
- Сия РибагинаБраво, Ванче, честито, със здраве да си я ползвате!Харесва миОтговор1
- Ваня ГеоргиеваМного благодаря Сия!Харесва ми
- Dora GrozevaЧестито Ваня! Харесва миОтговор1
- Всички коментари
- Сия Рибагинадобави отговор към форумната тема: Сладко от череши - убиец! Как да го разредя?преди 6 годиниПреди години, когато правих и аз за пръв път сладко от череши се видях в приключение, защото и на мен ми стана твърде сладко. Сгреших с количеството на захарта, защото знаех че за сладко съотношението 1:1 плодове:захар е най-доброто. Да, обаче не бях взела под внимание, че меря черешите с костилките и когато ги махнах плодовете станаха по малко от килограм, а захарта си я набухах цяло кило. От тогава знам, че това съотношение важи за всички плодове, но не и за костилковите -мерят се плодовете изчистени. Стана си доста сладко, изядохме го, ама с триста зора както се казва.
В твоя случай не знам дали ще можеш да го оправиш. Можеш да пробваш да направиш друго, в което да сложиш по малко захар и накрая преди да го махнеш да изсипеш и това което е с повечето захар, да го объркаш, остави да клокне и го сипи отново в бурканчета. Другото което можеш да направиш е да го разредиш с малко вода, пак да кипне и накрая му сложи лимонтузу, на килограм сладко около 3 г лимонена киселина. Тя предпазва от захаросване така че може да е от полза.
Поздрави! - Сия Рибагинагласува за: Домашен солен карамелпреди 6 годиниДомашен солен карамел01.05.2022Други десерти
- Сия Рибагинагласува за: Хлебни кюфтенца в зеленчуков соспреди 6 годиниХлебни кюфтенца в зеленчуков сос29.05.2022Зеленчукови кюфтета
- Сия Рибагинагласува за: Лесен черешов сладкиш с топингпреди 6 години, преди 6 годиниЛесен черешов сладкиш с топинг05.07.2021Плодови сладкиши
- Сия Рибагинагласува за: Вкусен калкан на тиганпреди 6 години, преди 6 годиниВкусен калкан на тиган05.07.2021Пържена риба
- Сия Рибагинагласува за: Ликьор от черешипреди 6 годиниЛикьор от череши09.07.2021Ликьор
- Сия Рибагинагласува за: Чийзкейк с извара и черешипреди 6 годиниЧийзкейк с извара и череши05.07.2021Чийзкейк
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest