Ваня Величкова
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти642Статии18СъветиКоментари17Форумни теми1Постове във форума15За менИзпрати съобщениеточки4414
- Ваня Величковасготви: Богат маслен кейкпреди 9 години Богат маслен кейк23.05.2016Кекс
- Ваня Величковасготви: Хрупкави чеснови хлебчетапреди 9 години Хрупкави чеснови хлебчета23.05.2016Хлебчета
- Ваня Величковасготви: Огретен с картофено пюре и зеленчуципреди 9 години Огретен с картофено пюре и зеленчуци22.05.2016Огретен
- Ваня Величковадобави отговор към форумната тема: Какво ще предложите за следващия месец?преди 9 години, преди 9 години
Здравейте и от мен след дългото отсъствие. Аз бих предложила ако има възможност да се добави функция за чернови - на рецепти и статии. Така всеки от нас ще може да прецени кога точно да публикува дадена рецепта/статия; какво да добави или да премахне преди да я публикува и така. Също така класиралият се на първо място през предходния месец да избира една от темите през месеца и в края на седмицата да даде бонус точки на най-добрата според него тематична рецепта.
- Наталия ПетроваТова за черновите е много добра идея,по някога се налага да качваме по доста рецепти на ден и в бързината се допускат много грешки.Харесва миОтговор1
- Ваня Величковасготви: Постни чушки - долмапреди 9 години Постни чушки - долма11.04.2016Пълнени чушки
- Ваня Величковасготви: Шотландски кюфтенца с гарнитурапреди 9 години Шотландски кюфтенца с гарнитура09.04.2016Кюфтета
- Ваня Величковадобави отговор към форумната тема: Как да направя козунак на конци?преди 9 години, преди 9 години Привет Ако знаеш колко домакини си изпатиха с тази рецепта в пералня.. Не съм пробвала този начин, но от опиталите я зная, че е само мит, че козунаците стават с повече конци така. И аз подкрепям мнението, че много фактори са определящи и няма точна рецепта. Моята майка го прави по стара заводска рецепта, върти един голям казан, 5 литра мляко.. бие го от масата, меси го на 32 градуса и какво ли още не.. Аз от няколко години го правя при нормални условия, не го удрям 100 пъти и пак става. Не използвам специализираните брашна, които в последните години се навъдиха. Даже миналата година го правих с брашно, което ни направиха от наше жито и пак стана перфектен, с много конци. Тайната е да го правиш с много желание и много търпение. Бързите неща и с най-перфектната рецепта - пак не се получават
- Ваня Величковасготви: Месно руло с кайма и беконпреди 9 години Месно руло с кайма и бекон05.09.2022Солено руло
- Ваня Величковасготви: Телешки стек аламинутпреди 9 години Телешки стек аламинут14.11.2021Пържоли
- Ваня Величковасготви: Котешки езичета с шоколадпреди 9 години Котешки езичета с шоколад11.04.2016Котешко езиче
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest