Христо Петров
Новак
Моята стенаРецепти5СнимкиСтатииСъветиКоментариФорумни теми32Постове във форума144За менИзпрати съобщениеточки458
- Христо Петровдобави форумната тема: Готвене на парапреди 9 годиниКакво мислите за готвенето на пара?
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Бланширане на зеленчуципреди 9 годиниИ аз бланширам само зелен фасул,грах,спанак
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: преди 9 години
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Как да задържа нарязани свежи плодовепреди 9 годинипробвай да ги оставиш във вода
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Оцетът - един от важните продукти при консервиранепреди 9 години''Кулинар'',използвам аз! :y:
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Сушене на люти чушлетапреди 9 годиниразбира се,няма значение цвета,сушат се както и червените
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Консервиране на сушени доматипреди 9 годиниНикога не съм правил сушени домати,но ще опитам!
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Кои са най-добрите Кори за баница?преди 9 години:y: и Фамилия са много хубави кори
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Какво е изомалтпреди 9 годинида,така е
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Блъди Мери и какъв му е чалъма?преди 9 годиниТова е вероятно най-прочутият коктейл в света и със сигурност има защо – комбинацията от водка и доматен сок отдавна се е превърнала в класика. Но когато приготвяте напитката в домашни условия, не забравяйте, че ефектът никога не е същият без няколко капки сос уорчестър и табаско.
50 мл
водка
100 мл
доматен сок
3-5 капки
сос уорчестър
3-5 капки
сос табаско
щипка
сол
щипка
черен пипер
стръкче
целина
лед
1.
Водката се налива върху леда във висока чаша с прави стени. Допълва се с доматения сок, прибавят се сосът уорчестър и табаско, солта и пиперът. Разбърква се и се сервира със стрък целина.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest