Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари1Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки7
- Анонименсготви: Солена туршия в бидонпреди 1 годинаСолена туршия в бидон08.11.2021Туршии и зимнина
- Анонимендобави в любими: Много Вкусни Бухтипреди 2 годиниМного Вкусни Бухти24.03.2018Бухти
- Анонимендобави коментар към: Как се пържат картофипреди 8 годиниКак се пържат картофи13.01.2012КулинарияЗа да станат наистина хубави хрупкави пържените картофки е необходимо да се накиснат във вода да се изплакнат и да се подсушат. След това се пържат за 3 - 4 минути в по- леко загрята мазнина (160 - 170 гр). това сготвя картофките изцяло. Така не получават златиста коричка, което е нормално. Оцеждат се хубаво от мазнината и след това се пържат в силно загрята мазнина. където получават хубавата хрупкава коричка. Процеса е по трудоемък но резултата е безспорен.
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 8 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest