Бойчо Николов
Новак
Моята стенаРецептиСнимки1СтатииСъветиКоментари100Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки61
- Бойчо Николовдобави коментар към: Пица Пеперонипреди 3 годиниПица Пеперони09.10.2018ПицаПицата се пече при 400 градуса, но домакинска печка не може да развие такава температура. За това се пече на максималната възможна.
- Бойчо Николовдобави коментар към: Тайната на вкусната пуйкапреди 3 години, преди 3 годиниТайната на вкусната пуйка25.12.2016КулинарияЕдин път направих вкусна пекана пуйка. Покрих я с листа от кисело зеле и тогава я метнах във фурната. Стана превъзходна.
- Бойчо Николовдобави коментар към: Пиле с ориз – класическа рецептапреди 3 години, преди 3 годиниПиле с ориз – класическа рецепта06.10.2017Ориз на Фурна40 мин ми се виждат страшно много. Пекох го 40 мин и стана на конци /преварено/.
- Бойчо Николовгласува за: Баница със сиренепреди 3 годиниБаница със сирене29.05.2019
- Бойчо Николовгласува за: Най-вкусната питкапреди 3 годиниНай-вкусната питка29.05.2022Питки
- Бойчо Николовдобави коментар към: Най-вкусната питкапреди 3 годиниНай-вкусната питка29.05.2022ПиткиТака я правя и аз. Страхотна е!
- Бойчо Николовдобави коментар към: Най-вкусната Шкембе чорбапреди 3 годиниНай-вкусната Шкембе чорба25.01.2017Шкембе ЧорбаКато сглобяваш чорбата маслото с олиото се поливат най-отгоре.
- Бойчо Николовдобави коментар към: Оригинална шкембе чорбапреди 4 годиниОригинална шкембе чорба10.03.2017Шкембе ЧорбаКрасимир Маринов - казаха ми го от хора дето работят в шкебеджийниците. Разбира се може да се свари под налягане и времето значително се съкращава. Да не мислиш, че готовото шкембе дето продават го варят малко. Хубавото шкембе е от старо животно. Но какво да ти разправям, едно си баба знае-едно си бае. Ти господине, колко време го вариш?
- Бойчо Николовдобави коментар към: Тайната на истинските картофени кюфтетапреди 4 годиниТайната на истинските картофени кюфтета06.09.2022КулинарияНе съм съгласен с обелване на картофите след като изстинат- Напротив! Топли се обелват и след като изстинат се мачкат. Опитайте по моят начин! Никога няма да ви се разпаднат кюфтетата.
- Бойчо Николовдобави коментар към: Тайната на кюфтета на скарапреди 4 годиниТайната на кюфтета на скара24.06.2019КулинарияАз вместо вода слагам бира в кюфтетата. Мисля, че така стават по-вкусни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest