Бойчо Николов

Новак
Моята стенаРецептиСнимки1СтатииСъветиКоментари79Форумни темиПостове във форумаЗа мен
точки49
Изпрати съобщение

Бойчо Николовпопълни профила сипреди 2 години, преди 1 година
Бойчо Николовдобави коментар към: Как да изчистим шаранпреди 1 ден
Как да изчистим шаран01.10.2013КулинарияАз попарвам рибата преди да изчистя люспите ѝ! След попарването се отделят много лесно. Просто я обливам с гореща вода докато вземе да и се смени цвета. Някак си побелява.
Бойчо Николовдобави коментар към: Пица Пеперонипреди 1 месец
Пица Пеперони09.10.2018ПицаПицата се пече при 400 градуса, но домакинска печка не може да развие такава температура. За това се пече на максималната възможна.
Бойчо Николовдобави коментар към: Тайната на вкусната пуйкапреди 1 месец, преди 1 месец
Тайната на вкусната пуйка25.12.2016КулинарияЕдин път направих вкусна пекана пуйка. Покрих я с листа от кисело зеле и тогава я метнах във фурната. Стана превъзходна.
Бойчо Николовдобави коментар към: Пиле с ориз – класическа рецептапреди 2 месеца, преди 2 месеца
Пиле с ориз – класическа рецепта06.10.2017Ориз на Фурна40 мин ми се виждат страшно много. Пекох го 40 мин и стана на конци /преварено/.
Бойчо Николовгласува за: Баница със сиренепреди 2 месеца
Баница със сирене29.05.2019
Бойчо Николовгласува за: Най-вкусната питкапреди 3 месеца
Най-вкусната питка29.04.2017Питки
Бойчо Николовдобави коментар към: Най-вкусната питкапреди 3 месеца
Най-вкусната питка29.04.2017ПиткиТака я правя и аз. Страхотна е!
Бойчо Николовдобави коментар към: Най-вкусната Шкембе чорбапреди 3 месеца
Най-вкусната Шкембе чорба25.01.2017Шкембе ЧорбаКато сглобяваш чорбата маслото с олиото се поливат най-отгоре.
Бойчо Николовдобави коментар към: Оригинална шкембе чорбапреди 3 месеца
Оригинална шкембе чорба10.03.2017Шкембе ЧорбаКрасимир Маринов - казаха ми го от хора дето работят в шкебеджийниците. Разбира се може да се свари под налягане и времето значително се съкращава. Да не мислиш, че готовото шкембе дето продават го варят малко. Хубавото шкембе е от старо животно. Но какво да ти разправям, едно си баба знае-едно си бае. Ти господине, колко време го вариш?