Моята Стена

  • /PetiaPetiaдобави отговор към форумната тема: Коя е любимата ви марка бира?преди 6 годиниВ къщи се купува Бритос или Бургаско.
  • /PetiaPetiaдобави отговор към форумната тема: Кулинарни провалипреди 6 годиниГотвих мусака и ми се стори, че трябва да добавя още малко сол, затова взех солничката да поръся. Обаче - капачката се отвори и цялата се изсипа в тавичката. Успях да изгреба малко, но в соса се намокри. Спасих яденето със захар и картофите също поемат солта - ако се пресоли ядене.
  • /PetiaPetiaдобави отговор към форумната тема: Тарос - изполвате ли го?преди 6 годиниТарос имам в градината и го суша, но рядко го ползвам, защото не ни допада много като подправка.
  • /PetiaPetiaдобави отговор към форумната тема: Какъв е добрият сусамов таханпреди 6 годиниКонсумирам пълнозърнест и белен. По принцип при проблеми със стомаха се ползва беления сусам, защото той е по щадящ от пълнозърнестия.
  • /PetiaPetiaдобави отговор към форумната тема: Храна за домашните любимци :)преди 6 годиниПо принцип купувам от готовите гранули или консерви, но понякога купувам пастет и го мажа на филии, които нарязвам после на хапки. Също така купувам свинско месо и го сварявам и правя попарки, понякога купувам и пилешки финери или шайгуни, които също сварявам.
  • /PetiaPetiaдобави отговор към форумната тема: Как да си направим домашно кисело мляко?преди 6 годиниПолзвам 2% на Елена.
  • /PetiaPetiaдобави отговор към форумната тема: Приготвяте ли домашни сиропи и нектари?преди 6 годиниДомашните сиропи и нектари са много вкусни и без консерванти. Приготвям от вишни, от бъз, от джанки, от ябълки.
  • /PetiaPetiaдобави отговор към форумната тема: Някой отглежда ли арония?преди 6 годиниСамото растение се отглежда подобно на малините и касиса - като малък храст. Когато достигне зрелостта си да дава плодове, то може да се прави домашен чай, а ако храстите са повече, то може да се прави и сироп или сок - много е полезен и вкусен.
  • /PetiaPetiaдобави отговор към форумната тема: На коя фирма брашното е най-хубаво?преди 6 годиниИ аз съм за София-мел и Топаз-мел. Установихме, че най хубав хляб в нашата хлебопекарна става от София-мел - екстра.
  • /PetiaPetiaдобави отговор към форумната тема: Какво сирене купувате и защо?преди 6 годиниКупувам сирене "Маноя" както и кашкавал от същата марка, доближава се до истинския вкус. Но също си правя и домашно сирене от истинско краве мляко - купувам го от хора, които гледат крави.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest