Yordanka Kovacheva
Автор
- Yordanka Kovachevaгласува за: Салата от авокадо, моцарела и ягодипреди 1 седмица Салата от авокадо, моцарела и ягоди27.01.2025Зелена салата
- Yordanka Kovachevaгласува за: Панирани хапки със сладко от боровинкипреди 1 седмица Панирани хапки със сладко от боровинки27.01.2025Панирани сиренца
- Yordanka Kovachevaсготви: Панирани хапки със сладко от боровинкипреди 1 седмица Панирани хапки със сладко от боровинки27.01.2025Панирани сиренца
- Yordanka Kovachevaсготви: Сладоледени бонбони с изварапреди 1 седмица Сладоледени бонбони с извара27.01.2025Бонбони
- Yordanka Kovachevaсготви: Хляб с квас и сиренепреди 1 седмица Хляб с квас и сирене01.03.2017Лимец
- Yordanka Kovachevaдобави коментар към: Хляб с квас и сиренепреди 1 седмица Хляб с квас и сирене01.03.2017ЛимецПрекрасна рецепта! Само бих добавила, че взависимост от силата на кваса, може да се наложи много повече да почакаме за крайното втасване на хлаба. При силен квас (отглеждан дълго време) може и да са са достатъчни 2 часа. При сравнително млад квас е нужно повече време и е хубаво да се направи ретардация преди печенето.
- Yordanka Kovachevaгласува за: Квас и квасен хлябпреди 1 седмица Квас и квасен хляб06.02.2023Хляб
- Yordanka Kovachevaсготви: Лесна торта за рожден денпреди 1 седмица Лесна торта за рожден ден17.10.2013Сметанова торта
- Yordanka Kovachevaдобави рецепта със снимка: Салата Валериана с авокадо и скаридипреди 1 седмица Салата Валериана с авокадо и скариди28.01.2025Рибна салата
- Yordanka Kovachevaсготви: Салата Айсберг с домашни крутонипреди 1 седмица Салата Айсберг с домашни крутони23.01.2025Зеленчукова салата
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest